1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "#GASJEANSCZ"

Lifestyle blog: "#GASJEANSCZ"

Po dlouhé letošní zimě se těch teplejších dnů nějak nemůžeme dočkat, natož nabažit. Začátek jara je krásné období a to nejen díky probouzející se přírodě, ale především díky novým módním kolekcím všech značek.

Tentokrát jsme pro vás navštívily prodejnu GAS v 1. patře Zlatého Jablka, kde už nyní najdete kompletní novou kolekci. První kousky, kterých si po příchodu do prodejny zaručeně všimnete jsou jak jinak než džíny. Italská značka GAS byla stvořena, aby dělala ty nejlépe padnoucí rifle na světě. A taky, že ano. Stejně jako dvojitá duha, kterou má značka GAS v logu a symbolizuje její základní hodnoty: spolupráci, vitalitu a pozitivní optimistický přístup, najdete stejné vlastnosti i u milého personálu v této prodejně, kde vám poradí vybrat ten správný střih pro každého z vás, ať už jdete po modré klasice nebo po riflích s originální aplikací.

Aktuální denim trendy nám skvěle hrají do karet, protože se nosí opravdu všechny barvy, střihy i typy džínů. Třeba oblíbená a nestárnoucí klasika v podobě světle modrých džínů s vyšším pasem, ale i rovné nebo s mírným “zvonem”. Proto noste střihy, ve kterých se cítíte nejlépe a které máte za ty roky už “otestované”.

Riflové sukně vrací úder a my jsme neskutečně rády. Nějaký ten pátek jsme naše oblíbené mini denim sukýnky nechaly ležet na dně skříně, ale jaro otvírá šatník dokořán a tyto oblíbené sukýnky jsou letošní HIT. Pokud jste jim v minulosti neholdovala, máte možnost jim přijít na chuť letos. A my vám to opravdu doporučujeme, protože kdo nebude mít letos riflovou sukničku – ať už v mini nebo midi délce ke kolenům – jakoby nebyl.

Tredny TIP: nebojte se zkombinovat několik různých riflovin v jednom outfitu. Můžete mít třeba světle modré džíny a k tomu černou riflovou košili nebo džisku. Prostě “Denim on denim”, nebojte se toho.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace