1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Nová prodejna CELIO – MENS ONLY? NE!"

Lifestyle blog: "Nová prodejna CELIO – MENS ONLY? NE!"

Seznamte se s francouzskou módní značkou CELIO, která je specialistou na pánskou módu a v dubnu otevřela svou vůbec první prodejnu ve Zlínském kraji, a to ve Zlatém Jablku. My jsme se tam byly hned podívat a rovnou jsme pro vás nafotily nejen prodejnu, ale i pár kousků oblečení. Že jde jen o pánskou módu? To nám přece nevadí! Tady se stylově oblečeme i my.

Pánské prvky v dámském šatníku nejsou žádnou novinkou, naopak patří ke klasice, kterou by měla umět nosit každá žena. Zapomeňte na to, že se prostě „převlečete za muže“. Důležité je zachovat si ženskost. Co by vám tedy nemělo chybět, je výrazná rtěnka, podpatky, šperky a kabelka.

My jsme si z pánské kolekce CELIO vyzkoušely jednoduché a unisex mikiny s kapucí, pruhované trika a jednobarevné pánské košile, které jednoduše zakomponujete do svého šatníku i vy.

Košili stačí ohrnout rukávy a v pase ji zavázat na uzel nebo nedbale zakasat do riflí a máte pohodlný outfit na jarní dny.

Co jsme si velmi oblíbily, jsou klasické jednobarevné mikiny s kapucí. Najdete je tady v několika barvách s různými nápisy. Nosit je můžete ve dnech, kdy chcete dát přednost pohodlí – stačí k nim slim rifle a tenisky.

Ideální pánský šatník by měl být jednoduchý a promyšlený. Muži nechtějí trávit čas vybíráním oblečení. Stačí tedy, když si pořídí pár základních kousků, které se jednoduše kombinují. A tohle vše najdou právě v prodejně CELIO. Jednotlivé kolekce jsou v prodejně přehledně rozdělené. Tak až sem vezmete svého partnera na nákupy, uvidíte, že možná si odnesete něco i vy.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace