1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "CROP TOP a jak ho nosit"

Lifestyle blog: "CROP TOP a jak ho nosit"

Že jsou krátké topy odhalující pupík jen pro štíhlé holky s plochým břichem? Minimálně Kim Kardashian by s vámi nesouhlasila. Nebojte se toho a ukažte své křivky. Léto je k tomu jako stvořené. Kdy jindy experimentovat s módními trendy.
Pro někoho je crop top spíš módním peklem než módním trendem, ale 90. léta jsou zkrátka nevyčerpatelným zdrojem, a pokud se necháte inspirovat spíše Kate Moss než Kim, tak možná vezmete zpět svá slova o tom, že tento trend rozhodně není nic pro vás.

Jak tedy crop top nosit?
Pro kalhoty s vysokým pasem (ano, další highlight devadesátek) jsou krátké topy jako stvořené. Tady je velkou výhodou, pokud jste vysoká – krátký top tak vynikne a odhalí přesně to, co odhalit má. Štíhlé holky si navíc můžou dovolit topy na úzká ramínka (opět 90. léta) nebo výrazné nápisy.
Holky s plnějšími tvary zase odhalí jen tolik, kolik chtějí. Top může být delší, skvělým trikem je uzel na tričku nebo košili (ano, přesně tak jsme to některé nosily na střední). Vyhnout by se ale měly volánkům a výrazným aplikacím, které by mohly naopak kila přidávat. 
Nechcete-li se úplně odhalovat, můžete VRSTVIT. Oblečte krátký svetr na košili s dlouhými rukávy a můžete tak vyrazit i do práce. Nebo nechte naopak krátký top jako spodní vrstvu a přes něj oblečte bundu nebo dlouhé sako. Jako základ si vezměme černý top a černé rifle s vysokým pasem – elegantní a sexy outfit získáte přidáním dlouhého úzkého saka a bot na podpatku. Sportovní a pohodový outfit zase zaručí výrazná bunda a tenisky.

Tak co, bude pro vás crop top módním peklem nebo trendem? Parádní kousky najdete v H&M, tak to minimálně vyzkoušejte, než to úplně zavrhnete.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace