1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Účesy z 90.tek jsou zpět!"

Lifestyle blog: "Účesy z 90.tek jsou zpět!"

Výrazné sponky, gumičky, skřipce a čelenky. Velké, barevné, sametové, perlové. Že jste je nosily na střední a už dávno je vyhodily? Chyba! JSOU ZPĚT! 90. léta jsou letním trendem číslo jedna, a to i v doplňcích.

Tento trend jako první zahltil instagram, pak se postupně přesunul mezi streetstyle – tedy módu ulice, a nakonec jej převzali i módní návrháři. Modelky na přehlídkách Chanel měly culíky s mašlemi a perlové vintage sponky.

Takže, pokud chcete oživit svůj účes, máte mnoho možností.

  • Noste jednu velkou sponku (perlovou, s nápisem nebo jinou aplikací) na jedné straně hlavy (bude slušet jak dlouhým vlasům, tak krátkému mikádu).
  • Pokud máte dlouhé vlasy a ráda je nosíte rozpuštěné – lehce tento účes oživíte, když jeden pramen vlasů ledabyle sepnete sponkou po straně nebo na temeni.
  • Čím víc, tím líp? Proč ne. Udělejte si culík a vlasy po stranách ozdobte sponkami (ano, klidně jich tam dejte několik).
  • Messy hair účes se skřipcem alá „jdu do sprchy“? Ano, můžete tak i do ulic!
  • Delším vlasům bude slušet klasický hladký culík – a buď jej ozdobte saténovou mašlí nebo velkou sametovou látkovou gumičkou.
  • Čelenky jsme nosily ve škole a můžeme je nosit znova. Do rozpuštěných dlouhých vlasů, do uhlazených krátkých vlasů, k drdolu nebo trendy mikádu.

Vidíte, že kreativitě se meze nekladou, čelenky nejsou jen pro princezny a ozdoby do vlasů nejen pro malé holky. :) Různé doplňky pro vaše účesy – sponky, čelenky nebo i šátky – najdete třeba v H&M. Pak stačí jen jednoduchý outfit a zbytek nechejte na doplňcích – tentokrát nebudete potřebovat šperky, stačí ozdobit vaše vlasy.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace