1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Tohle léto to bez puntíků nepůjde! Tečka."

Lifestyle blog: "Tohle léto to bez puntíků nepůjde! Tečka."

Pokud chcete být tohle léto opravdu trendy – nenechte si ujít aktuální módní HIT. A pokud jste si ho oblíbili už loni, máte vyhráno. Protože každé léto se nám, jako houby po dešti, vracejí nesmrtelné a oblíbené vzory, které fungovaly loňskou sezónu a fungují i letos. Jsou jimi květinky a puntíky všemožných velikostí i barev. Tento vzor se hodí pro všechny z nás, jelikož působí svěže a žensky, je na letní dny ideální. 

Pokud si lámete hlavu, jak tyto poměrně výrazné puntíky nosit, máme pro vás pár tipů z prodejny ORSAY v přízemí Zlatého Jablka. Jejich nová aktuální kolekce je právě puntíky a květinovými vzory posetá. Najdete v ní opravdu každý kousek do vašeho šatníku. Puntíkaté jsou kalhoty, halenky, šaty, sukně i doplňky. Prostě od hlavy až k patě.
 

Pár tipů, jak s puntíky naložit:

  •  i ženy se silnější postavou se nemusí bát nosit puntíky, jen by si neměly vybírat příliš velké a naopak sáhnout po těch menších a drobnějších. Tak jako to platí u všech vzorů “Velké potisky opticky ještě více zvětšují”.
  •  nemusíte se bát kombinovat puntíky s dalšími puntíky. Nesmrtelná kombinace černé s bílou funguje také u tohoto trendu. Třeba černou skládanou sukni s býlím puntíkem se nebojte doplnit bílou lehkou košilí s většími černými puntíky.
  •  puntíkaté šaty jsou letos často ještě doplněny o volánky nebo módní vázání v pase alá zavinovací šaty. Kousky jsou díky těmto detailům ještě romantičtější a plné ženskosti. Doporučujeme! :)
  •  nebojte se ani pastelových i výrazných barev. Třeba bílé puntíky si super pasují na mentolových šatech, nebo třeba červené či žluté sukni. Barvičky ke hře s puntíky patří
  •  pokud jste méně odvážná a na tento styl si troufnete až někdy ke konci sezóny, zkuste začít pomalu – třeba puntíkatým šátkem, který si zavážete do vlasů nebo na klobouk.
     

Trend puntíků je stejný jako ten pruhovaný, kdy k modrým džínám, sukni ale i k elegantnějšímu outfitu oblečete jednoduché pruhované triko. Na tento námořnický look jsme si už zvykli a nosit se ho nebojíme. Proč tedy to samé nezkusit právě s puntíky. Puntíky jsou hravé, tak se odvažte a pusťte se i vy do této zábavné sezonní hry. 
 

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace