1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Maximálně trendy s MAXI náušnicemi"

Lifestyle blog: "Maximálně trendy s MAXI náušnicemi"

Pokud byste měla zvolit jeden šperk, který nás ženy vystihuje už od útlého věku, tak schválně, co to bude? Náušnice! S náušnicemi můžete jednoduše a při tom stylově doplnit jakýkoliv outfit. Letošní hit je jasný: “čím větší tím lepší”. A které by neměly ve vaší sbírce chybět?

Je jedno jestli budou dlouhé až po klíční kosti nebo výrazné a na celém ušním lalůčku. Tuto sezónu vám bude šperkovnice praskat ve švech. Budou velké!

  • Minimalistické perly nebo zlaté pecky dejte do spodní přihrádky vaší šperkovnice a minimalismus vystřídejte maximalismem.
  • Náušnice s třásněmi jsou pro ty odvážnější z vás, protože jsou dost objemné a budou se pohupovat do vašeho kroku kamkoliv půjdete. Sáhněte po pestrých barvách, které jsou jako stvořené k letním šatům a které strhnou pozornost na vaši opálenou tvář.
  • Na večer jsou ideální náušnice s nápadnými barevnými kameny, ke kterým stačí obléknout jednobarevné šaty a budete za hvězdu.
  • Skvěle vypadají k jednodílným plavkám. Výrazné náušnice můžete nosit i k bazénu, nebo je doplňte slamákem a hurá k moři.
  • Každá je jiná? Nebojte se, nejde o vadu od výroby! Zkrátka jedna náušnice vypadá trochu (někdy i trochu víc) jinak než ta druhá. Ale přece jen je vždy alespoň drobný detail spojuje, ať už jde o barvu kamene, tvar nebo odstín kovu. Skvělý hravý letní doplňěk, který budete milovat.
  • Džíny a bílé basic triko nebo košile těmto náušnicím jen prospějou, protože je nechají hrát ty hlavní housle. Celý outfit můžete postavit právě na výrazných náušnicích tak, že zbylé kousky budou jednoduhé.

Velké naušnice - rozhodně se nejedná o trend jen pro pár vyvolených, nemusíte se bát, že vám nesednou nebo že se nebudou hodit k vašemu účesu. V létě je dovoleno všechno. Proto se jděte mrknout do H&M nebo Orsay, kde si vyberete hned více krásných kousků a některé i v příjemné slevě.

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace