1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Letní (nejen) festivalové účesy

Letní (nejen) festivalové účesy

Ať už se letošní léto chystáte na hudební festival nebo na svatbu vaší nejlepší kámošce, tyto tipy na letní barevné boho ledabylé účesy využijete kdekoliv. Základním prvkem jsou takzvané “messy” - divoké vlny, které můžete nechat jen volně rozpuštěné na vašich ramenou nebo z nich vykouzlíte krásné zapletené copy, které budete chtít nosit celé léto. Tento rok 2019 bude pro spoustu z vás, ale i pro vaše maminky, co se účesů týče, velkou nostalgií.

  •  Culíky a drdoly vyčesané proklatě vysoko svázané šátkem nebo látkovou gumičkou.
  •  Retro mikádo. Skvělé je, že se nemusíte držet přesné délky, ale každá z nás si ji může přizpůsobit tvaru obličeje. Ať už sahá lehce pod ramena nebo těsně pod uši, vypadat bude perfektně v uhlazené verzi i přirozeně navlněné.
  • Mokré účesy jsou v létě tak praktické. Je jedno jestli jste právě vylezla ze sprchy nebo z bazénu, nechte vlasy jen tak samovolně uschnout. “Wet look” je opět trendy a k jeho přípravě vám postačí voda, kterou na vlasech zagelujte a zafixujte lakem. V drogerii DM najdete hodně přípravků, které vám s tímto stylingem pomohou. Například ty s obsahem soli Beach Waves od AUSSIE.
  • Ofča z 60.tek. Pokud máte dlouhé vlasy, které vám už příjdou nudné, přidejte jim delší prostřihanou ofinku. Tu hustou v létě moc nedoporučujeme, přece jen nechcete mít celý den zpocené a po létě ještě hůř neopálené čelo.
  • Vlnky na hlavě – pokud nemáte kulmu, letos si ji už určitě pořiďte. Při kulmování postupujte po menších pramenech z jedné strany hlavy na druhou a hlavně na kulmu natočte vždy jen prostřední část pramínku. Tak vykouzlíte ledabylé vlny plné objemu. Pak už stačí jen zafixovat lakem na vlasy nebo “curly” přípravkem olejové struktury na vlny.
  • Šedá je nová blond. Ty z vás, které jste odvážnější a na festivalu chcete opravdu vyniknout, doporučujeme studený blond melír nebo klidně pastelové barvičky COLORISTA od Loreal nebo LIVE od Schwarzkopf, které zakoupíte už i v oblíbeném DM. Jediné pravidlo pro ně je to, že nejlépe vyniknout jako “ombré” v konečcích vlasů. Takže odrosty jsou dovoleny! :)

Pokud nepatříte mezi ty odvážnější, které by si kvůli aktuálním trendům nechaly vlasy zkrátit na mikádo, nezoufejte tento styl sluší také dlouhovláskám, jen musíte více vlnit nebo zaplétat. My dvě jsme šly tou jednodušší variantou a před začátkem léta jsme si vlasy nechaly šmiknout na krátko a pak už vlasům dodáme jen oblíbený styling. Bára má v koupelně Slaný sprej na vlny jako od oceánu značky Loreal a také kondicionér v pěně pro nadýchané vlasy od australských AUSSIE.

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace