1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / COOL DRINKS – OSVĚŽUJÍCÍ NOVINKA OXALIS

COOL DRINKS – OSVĚŽUJÍCÍ NOVINKA OXALIS

Se začátkem prázdnin představil OXALIS své osvěžující novinky na léto. A my jsme nadšené! Naše oblíbené COLD BREW si tak nemusíme vychutnat jen v kavárně, ale můžeme jej mít kdykoliv po ruce, když běháme po městě nebo jsme v práci.

Aktuálně je v nabídce 9 novinek originálních Cool Drinks, které jsou připravené z těch nejoblíbenějších čajů a káv Oxalis. Mezi drinky najdete dva druhy kávy, ovocný čaj, zelený čaj, klasický černý earl grey, rooibos, mate, ale i oblíbenou matchu hned ve třech variantách. My jsme zatím vyzkoušely zelený čaj s jasmínem a kávové cold brew a můžeme je jen doporučit! Drinky chutnají nejlépe vychlazené (můžete přidat i led) a jsou skvělou volbou pro horké letní dny, kdy na teplou kávu nebo čaj nemáte chuť.

Všechny jsou vyrobeny v ČR metodou Cold Brew. O co přesně se jedná? Princip výroby je založený na pomalém louhování čerstvě namleté zrnkové kávy nebo čajových směsí ve studené filtrované vodě, které trvá 12 hodin. Pomalá extrakce ve studené vodě vytáhne to nejlepší z chuti a vůně kávy a čaje. A co nás těší je to, že se jedná o přírodní produkty bez přidaných chemických látek a jemně slazené třtinovým cukrem (dva druhy jsou úplně bez cukru).

Pro nás je tohle dokonalý parťák na léto! Takže až vám v horkých dnech bude docházet energie, zajděte do prodejny OXALIS v přízemí Zlatého Jablka a vyberte si vaši oblíbenou příchuť léta.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace