1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: MINImalistická MANIkůra

Lifestyle blog: MINImalistická MANIkůra

Trendy se nevztahují jen na aktuální nové kolekce oblečení ve vašem oblíbeném obchodě. Pozornost si zaslouží i vaše nehty. A co je letos v létě v manikůře zaručeně in? Jsme opravdu moc rády, že divoké styly a barevné nehty jako antistresové omalovánky jsou už pryč a světu vládne minimalistická a čistá úprava nehtů.

Minimalismus a kvalitní laky, co vydrží vaše neustálé namáčení a koupání se v moři. To je to co v létě nejvíce oceníte – hledejte GEL lak, který najdete v prodejně DOUGLAS v přízemí Zlatého Jablka a který se používá bez zapékací lampy. Douglas si pro nás totiž připravil speciálně navržený lak na nehty Stay &Care Gel! Jedná se o inovativní vzorec 2 v 1, který je součástí oblíbeného efektu Gel Effect Polish, kombinuje dlouhou trvanlivost krásných nalakovaných nehtů s bohatou péčí kokosového olej, vitamínů C, B1 a B2 a minerálů. Díky této kolekci laků na nehty budete mít neuvěřitelně hydratované, vyživené a krásně zdravé nehty.

Top úpravy nehtů:

  • Krátké a praktické nehty: díky bohu, že už dlouhé nehty neznamenají dokonalou manikůru. V posledních letech přejí trendy spíše velmi krátkým nehtům, kterým sluší právě minimalistické a jednoduché laky. Krátké nehty jsou praktické, ale dnes už i stylové.
  • Nude nehty: to je klasika, kterou nikdy nic nepokazíte, ať máte libovolný tvar nehtů nebo jakýkoliv outfit. Tyto odstíny vám dodají přirozenou ženskost a jemnost. V jednoduchosti je krása – nezapomínejte.
  • Retro třpytky a chrom: jak je nosit? Divila byste se, ale pokud použijete metalickou chromovou barvu na všechny nehty – nebude vaše manikůra tak výrazná jako když použijete třpytky jen na prsteníčky, což je trend který se nás už pár let drží.
  • Matný efekty: Zkuste si pohrát s vašim oblíbeným lakem tak, že ho přetřete ještě jednou vrstvou “zmatňovače”, který dodá vašim nehtům na stylu. Matný lak koupíte už i rovnou v tomto provedení, které jsou určeny pro ty z vás, které nerady čekají až jim nehty zaschnou.

Pro holky “neustále v běhu”, si Douglas připravil i vychytávku Spray Fixer, který aplikujete na závěr vašeho uměleckého díla a on díky speciální technologii vysuší vaše čerstvě nalakované nehty během několika minutek + jako bonus jim poskytne ochranu a delší výdrž.

Jo a červené nehty?!.. ty budou frčet samozřejmě pořád a na nehtech NIKDY nevyjdou z módy.

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace