1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NOVINKY v by Wendy a nesmrtelná VICHY kostka"

Lifestyle blog: "NOVINKY v by Wendy a nesmrtelná VICHY kostka"

Všude ve Zlatém Jablku najdete slevy 50%, 60% i 70% a v prodejně by Wendy tomu není jinak. Pokud jste ale lovkyně nejnovějších trendů, oceníte také jejich novou kolekci. Bára rovnou v jedněch novinkových šatech s ikonickou Vichy kostkou odešla domů. Mrkněte na fotky.

Slevy máme rády všechny, ale když jde o krásné a stylové věci nechceme na ně čekat. Prodejna by Wendy je místem pro každou z nás. Najdete tam velký výběr džínů, šatů, tunik, ale také doplňků a mnoho dalšího. A díky velkému výběru střihů i materiálů si vybere opravdu každá.

VICHY kostka! Znáte? Máte? Její název je odvozen od francouzského města Vichy, které bylo vedle proslulých léčivých pramenů a kosmetiky dříve také významným městem bavlněných tkanin. Pokud na žádném vašem kousku není tento vzor, měla byste to ihned napravit. Kostičkový vzor proslavila francouzská herečka Brigitte Bardotová, když si před více než půlstoletím nechala z  jemně kostkované bavlněné látky ušít svatební šaty. Tenkrát tento naprosto nevídaný tah zcela změnil pohled na nejuniverzálnější vzor, který jde neustále s dobou. V by Wendy padly Báře do oka právě volné šaty s ikonickou kostkou v černé a modré barvě – roztomilý kousek, který musíte mít.

Pokud se už připravujete spíše na chladnější dny, jděte si vyzkoušet super padnoucí džíny, které díky strečovému materiálu sednou různých postavám. Černé rifle s trháním nebo jen hladké, budou skvěle vypadat s bílou oversize košilí s potiskem. Tato košile je naprostá bomba, protože je dostatečně dlouhá i jako košilové šaty. Kdo by nemiloval kousky, které může nosit na více způsobů.

Pro ty z vás, které sedíte každý den v kanceláři a dresscode musí být váš parťák, vyzkoušela Bára příjemný komplet saka s kalhotami ve vzoru s kohoutí stopou. Také už několik let známý vzor, který nosily naše maminky a i maminky našich maminek. :)  Elegantní, ale při tom trendy set, do kterého stačí obléct jen obyčejné basic tričko. Není důvod bát se výrazných vzorů, právě naopak. Tyto pravidelné a hlavně JEMNÉ, drobné vzory na oblečení vám vykouzlí super formu – ubírají na kilech.

Návštěva v by Wendy je vždycky radost a to ne jen díky milému personálu, který vždycky skvěle poradí s výběrem. Pokud milujete šaty – dejte si při návštěvě tohoto butiku pozor a u pokladny si připravte peněženku, mají opravdu velký výběr. :)

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace