1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Horké léto skončilo. Vaše pleť si zaslouží restart!"

Lifestyle blog: "Horké léto skončilo. Vaše pleť si zaslouží restart!"

Letošní léto se neslo ve znamení tropických teplot, kdy jsme naši pokožku vystavovali velkému slunečnímu i tepelnému náporu. Naše pleť by tak po létě měla dostat opravdu zasloužený „restart“, abychom jí po měsících plných slunění a koupání dodali vláhu a připravili ji na drsnější podzim.

Určitě vám nemusím vysvětlovat, že se vyplatí investovat do kosmetiky, které věříte, která je léty našemi maminkami nebo i babičkami ověřená a také jejíž výsledky jsou dermatologicky opravdu prokazatelné. Rozhodně není pravidlem, že ta nejdražší je automaticky nejlepší – ale je dobré si v určitém věku najít tu, které chcete svou pleť svěřit.

Díky mé práci modelky jsem často v kontaktu s různými makeup artistkami, které používají různé značky a za tu dobu jsem si vyzkoušela co je pro můj obličej nejpříjemnější. Je to značka Estée Lauder. Kosmetika Estée Lauder nese jméno své zakladatelky, jež ve 20. století způsobila ve světě krásy doslova revoluci. Jako neteř maďarského lékárníka Estée už v mládí umíchala svůj první pleťový krém a v roce 1946 začala nabízet vlastní Estée Lauder produkty. Navštěvovala kosmetické salony po celém New Yorku a vše zákaznicím osobně prezentovala. Díky své vášni, obětavosti, vytrvalosti i novém marketingovém přístupu uspěla.

Co používám já: Estée Lauder Advanced Night Repairnoční protivráskové sérum, což je luxusní noční sérum, které viditelně redukuje všechny příznaky stárnutí pleti zatím co vy spíte. Účinnost tohoto tolik oblíbeného séra byla testována a mnohokrát i prokázána. Má takovou olejovo-gelovou konzistenci a líbí se mi na něm i to, že sjednocuje tón moji pleti i když použiji jen několik pár kapek na vyčištěnou pleť večer i ráno. Po tomto zázračném séru používám krém Estée Lauder Revitalizing Supreme+, který je multifunkční protivráskový krém s výtažkem z moringy, který moji suchou pleť do hloubky hydratuje a vyživuje, dodává jí vitalitu a nádherně rozjasňuje, neucpává póry a zanechává pleť hedvábně jemnou.

Co mám v plánu si koupit: Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, což je v podstatě stejná péče, jako protivráskové sérum, které používám, jen je mnohem více koncentrované a díky tomu je vysoce účinné. Redukuje vzhled podrážděné a namáhané pleti již během jedné hodiny a navrací jí svěží vzhled.

Podívejte se po produktech s obsahem retinolu, kterému se také říká zabiják vrásek a který pomůže pokožce zahojit se po slunečních měsících a také stimulovat v pleti aktivitu kolagenu. Do svého arzenálu si pořiďte také jedno sérum s koncentrovanou kyselinou hyaluronovou, která na sebe dokáže skvěle vázat vodu a dobře tak hydratuje pokožku. Navíc působí proti volným radikálům.

Já jsem svou pleť svěřila značce Estée Lauder a pevně věřím v její pozitivná výsledky. Milé asistentky v prodejdě Douglas vám ale poradí nejlépe, do které značky se právě vám a vašemu typu pleti vyplatí investovat. Protože právě nyní na začátku babího léta je ideální čas na to, začít se o pleť pořádně starat a vyřešit problémy, které na ní letní období napáchalo.

“Obdarovat se tou nejkrásnější tváří na světě, není nic složitého, nebo záhadného.” Esteé Lauder

Mějte krásný den,

Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace