1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "VÍKEND S MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU"

Lifestyle blog: "VÍKEND S MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU"

Červený koberec, drinky, sladké i slané delikatesy, beauty poradenství od Dermacolu, fotokoutek, ale i naše stylingové rady. To vše jste si mohli užít uplynulý víkend ve Zlatém Jablku.

Víkend plný výhodných nákupů s časopisem Marianne. Víkend shopaholiků, a že vás tam bylo hodně. Rády jsme si s vámi popovídaly v Marianne lounge, kde jsme odpočívaly mezi nákupy u skvělého občerstvení a sklenky prosecca od Lavite. Tady jste si mohli užít nejen relax, ale také získat dárky za nákupy nebo si koupit předplatné časopisu Marianne nebo Marianne bydlení.

Našim cílem byly nové podzimní kolekce. Ale byly jsme tady hlavně pro vás. Nakupovat jsme šly třeba s Kristýnou, která si přála oživit svůj kancelářský šatník a vyzkoušet novou tolik oblíbenou zelenou. V Orsay jsme pro ni našly klasické kousky v tmavě zelené, která skvěle padla k jejím blonďatým vlasům.

Ukázaly jsme jí několik kombinací a outfitů tón v tónu. Nejlépe se cítila v kalhotách a krátkém pleteném svetru a nakonec odešla i s tmavě zelenou koženkovou sukní, která hodně bavila i nás.

Celými nákupy nás provedla aplikace „Dny Marianne“, kterou jsme si stáhly do mobilu místo klasických slevových kupónů. A byly jsme nadšené, jak je přehledná a nákupy tak byly velmi jednoduché.

Věříme, že jste si společný čas s kamarádkami, maminkami nebo celou rodinou užili jako my a brzy se potkáme znovu.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace