1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Zimní péče"

Lifestyle blog: "Zimní péče"

Krásné babí léto je fuč! Se změnou času přišla i změna počasí a ze dne na den je zima. Velká. Možná jste si samy všimly, že i vaše pokožka na tuto změnu reaguje. Zatímco o pleť na obličeji se často staráme a snažíme se ji chránit před studeným větrem a mrazem, tak na kůži na rukou a rty velmi často zapomínáme. Přitom právě tam naše pokožka trpí nejvíc. Než přijde ta opravdová zima, je potřeba se náležitě vybavit! A jaké krémy na ruce a balzámy na rty jsou nejlepší? Podívejte se s námi na pestrou nabídku obchodů ve Zlatém Jablku.

Myslete na vaše RTY!

Pokožka rtů je natolik specifická, že si hlavně v zimě zaslouží naši pozornost. Takže balzám na rty mějte stále po ruce a rty během dne několikrát přetřete. Na zimu vybírejte balzámy s obsahem bambuckého másla, včelím voskem nebo jojobovým olejem. Ty budou rty hydratovat a regenerovat. Opravdu velký výběr najdete v Drogerii DM – ať už je vašim oblíbencem Labello nebo eos. Od obou značek můžete vybírat z několika chutí a vůní. Labello má dokonce řadu balzámů „Colour lip balm“ s obsahem přírodních olejů, které vám rty i lehce zbarví. Ověřenou klasikou na zimu je značka Neutrogena.

A co RUCE?

Pokožka rukou je v zimě asi nejvíce zatěžovaná. Střídání teplot, voda a neustálý kontakt s různými materiály. Snažte se je proto trochu rozmazlovat, aby jejich pokožka byla hydratovaná a vaše ruce a nehty byly bez oděrek a nepříjemného pnutí kůže.

Opravdu exkluzivní péči nabízí speciální řada HAND THERAPY z Manufaktury. Najdete v ní mimořádně pečující elixír na ruce s meruňkovým olejem, bambuckým máslem, koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou, olejíček na nehty a jemný peeling na ruce. Takže jestli se chcete opravdu rozmazlovat, neváhejte a dopřejte si doma chvilku pro sebe. Odměnou vám budou sametově hebké ruce. Speciální balíček „Dokonalé duo“ najdete i v nové řadě tohoto podzimu – Brusinka. Ten obsahuje ochranný krém na ruce a ochranný balzám na rty. Takže vlastně vše, co potřebujete na nadcházející zimní měsíce.

Drogerii DM nás pak zaujala řada péče o ruce od značky trend it up – v té najdete krém na ruce, ale i mnohem hutnější máslo na ruce, které můžete použít večer jako jakousi „masku“. A co teprve peeling s mořskou solí!

Takže nečekejte na první sníh a chraňte svou pokožku už teď. V našich kabelkách nechybí krém na ruce a balzámů na rty máme několik, protože to je asi nějaká holčičí posedlost. Myslíme, že v tom nejsme samy :)

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace