1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Vyšlápněte si na podzim!"

Lifestyle blog: "Vyšlápněte si na podzim!"

Podzim je jednoduše vrcholem módního roku. Je čas na nové barvy, nové trendy, ale i starou klasiku. Protože nejlépe se kombinuje staré s novým. Máte nadčasový kabát, který ráda nosíte už několikátou sezónu? Pořiďte si k němu nové BOTY! Nemusíte obměňovat celý šatník, stačí umět kombinovat a pořídit si jedny jednoduché černé boty a jedny třeba i trochu výraznější. Pojďte se s námi podívat do INN shoes – ano, tenhle obchod patří mezi naše oblíbené a i tentokrát jsme nevěděly, které boty vyzkoušet dřív.

Jedním z trendů, který stihnete vynosit ještě, než napadne sníh, jsou „chunky sneakers“. Tenisky, které nezapřou 90. léta budou vypadat skvěle k riflím, koženým kalhotám i kalhotám s puky. Přidejte dlouhý oversized kabát a máte trendy pohodlný outfit, ve kterém vám bude dobře celý den. Ty odvážnější to ještě chvíli zvládnou i s holými kotníky. V INN shoes najdete tyto tenisky v černobílých kombinacích, ale i s výraznějším vzorem. Takže záleží už jen vás, co si vyberete.

V nové kolekci ale najdete hlavně ZIMNÍ BOTY. Nás hodně baví vyšší kožené boty se šněrováním v metalických barvách. Jsou samy o sobě hodně výrazné, takže stačí černé skinny rifle, huňatý rolák a kabát a máte další zimní look.

Kotníkových bot je tady opravdu velký výběr. Jak v barvách – převládá černá, bílá, metalická stříbrná, tmavě zelená, ale i hodně výrazná červená v kombinaci s černou, tak v různých provedeních. Vysoké podrážky, nápisy, zipy, šněrování. Myslíme, že budete mít stejný problém jako my, a nebudete si moct vybrat. Ale u žádných nešlápnete vedle. Všechny boty jsou kvalitní a vydrží vám daleko více než jen jednu sezónu. To máme osobně vyzkoušené. Takže rychle, než všechny zmizí!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace