1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Domácí pohodlí s INTIMISSIMI"

Lifestyle blog: "Domácí pohodlí s INTIMISSIMI"

Pokud patříte mezi ty ženy, které sledují módu a zajímají se o nejnovější trendy nejen v oblasti oblečení či doplňků, pak si nenechte ujít aktuální dámskou kolekci značky Intimissimi, která se tedy specializuje na domácí válení a pohodlí, či na příjemné outfity na denní nošení. Ať už se rozhodnete celý den relaxovat v teple domova u krbu, s čajem a knihou nebo vás čeká důležitá pracovní schůzka na které musíte zazářit, tak je pro vás prodejna Intimissimi to pravé. V Intimissimi totiž myslí na potřeby každé ženy, a to v každé denní době i v každém životním období.

Aktuální kolekce je z prvotřídních materiálů a obsahuje klasická tílka, body pro chladnější dny, ale také ultralehké kašmírové halenky nebo žebrovaný rolák s dlouhým rukávem z vlny a hedvábí. Všechny barvy jsou v přírodních příjemných tónech šedé, krémové, bílé, černé nebo jemných pastelových, takže se dají skvěle a jednoduše kombinovat se zbytkem vašeho šatníku.

Experimentujte s těmito “domácími” kousky při různých kombinacích v denních outfitech. Mrkněte na fotky v galerii, jak jsme tyto ultra příjemné a lehké topy nakombinovaly my dvě. Příjemný rolák si Bára oblékla s koženými trendy kalhotami a Petra zase sladila top s žebrovaným kardiganem s klasickými slim džínami.

A pokud už Intimissimi dávno milujete stejně jako my, neměla by vám uniknout jejich věrnostní kartička My Intimissimi, se kterou vstoupíte do světa dámského prádla a sbíráním bodů za vaše nákupy dostáváte různé lákavé výhody. Tří stupňové bodování, začíná na kartě Essential, pokračujete přes Superior, až po tu nejlepší Privilege, kde máte nárok na 20% slevu na celou kolekci, slevové kupóny, ale také dodání nebo vrácení vámi vybraného zboží až domů vždy zdarma. A tomu teda říkáme pohodlí se vším všudy.

Tak už neváhejte a dopřejte si něžný luxus,

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace