1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "O KAPKU LEPŠÍ VÁNOCE"

Lifestyle blog: "O KAPKU LEPŠÍ VÁNOCE"

Ne všechny děti mají to štěstí, že budou trávit Vánoce s rodiči a doma. Ale všechny si rozhodně zaslouží, aby jim o Vánocích zářily oči radostí. Pojďme jim k tomu společně pomoci.

Někoho možná vyděsíme sdělením, že za necelý měsíc jsou tady Vánoce, ale asi se najdou i takoví, kteří už mají dárky nakoupené a snad i zabalené. Pokud patříte do té první skupiny, tak vás můžeme uklidnit tím, že rozhodně nejste sami. A čtěte dál. Protože pořád máte ještě dost času na nákup těch nejlepších dárků. My se však dnes zaměříme pouze na dětská přání. Děti totiž mají většinou zcela jasnou představu o tom, co by chtěly pod stromečkem najít.

Máme pro vás pár tipů, kterými jim uděláte zaručeně radost. Nám pomohl malý průzkum v okolí, abychom měly představu o tom, které hračky jsou momentálně na vrcholu žebříčku oblíbenosti.

Doslova LEDOVÉ ŠÍLENSTVÍ rozpoutal film Frozen a nyní je v kinech druhý díl tohoto Disney hitu. Takže jestli máte doma malou Elsu nebo Olafa udělejte jim radost Legem nebo těm menším Duplem s postavami z tohoto filmu. Pro malé parádnice je s tímto motivem spousta další „nezbytných“ věcí, jako hřebeny na vlasy, ovocné vůně, sponky do vlasů nebo dekorativní kosmetika.

Českou klasikou, která bude pod stromečkem vypadat opravdu krásně, je Krtek v zoo – jde o podobnou stavebnici jako lego, ale je určena spíše dětem kolem tří let.

Úplnou novinkou, která zasáhla televizi je pak L.O.L. surprise! Jde o hračky a doplňky pro holky, kdy každé balení obsahuje několik překvapení, které postupně odhalují při rozbalování. Nikdy dopředu nevíte, jakou postavičku nebo zvířátko v boxu nebo kouli budete mít. S tímto dárkem budete opravdu ten nejoblíbenější Ježíšek!

Všechny tyto hračky koupíte ve Sparkys v posledním patře Zlatého Jablka a až tam půjdete, všimněte si krabice před pultem. 

Jde totiž o „Studnu naděje“, kterou můžete plnit zakoupenými hračkami ze Sparkys až do 22.1.2019. Pak budou hračky rozeslány dětem do nemocnic po celé České republice a zisk z nákupu těchto hraček poputuje Nadačnímu fondu Kapka naděje. Charitativní akce se můžete zúčastnit i nákupem dárcovské nálepky, kterou tady také koupíte.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace