1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "ZASNĚŽENÉ VÁNOCE"

Lifestyle blog: "ZASNĚŽENÉ VÁNOCE"

Bílé Vánoce. Nebojte se, letos budou. Teda nemůžeme vám slíbit, že venku bude sníh, ale u vás doma bílé být mohou. Trendem letošních Vánoc je totiž BÍLÁ!

Jak si tedy vyladit vánoční stromeček a dekorace? Pojďte si s námi projít pár tipů jak mít vánoční výzdobu podle posledních trendů.

Pro inspiraci jsme šly do Květinářství Orchidej ve Zlatém Jablku. A tady to tedy mají zvládnuté dokonale! Dekorace jsou rozdělené přesně podle jednotlivých stylů a barev a vy si tak snadno uděláte jasnou představu o té vaší vánoční výzdobě.

TRENDY BÍLÁ

Bílá je opravdu barvou letošních Vánoc. Takže až budete vybírat baňky, řetězy a jiné dekorace, zvolte světlé odstíny – bílou doplňte třeba šedou, béžovou, stříbrnou nebo světle modrou, které se krásně třpytí a připomínají mrazivou zimu.

ZLATÝ LUXUS

Zlatá a kovové odstíny měděné a hnědé jdou skvěle dohromady. Výsledkem je opravdu luxusní vánoční stromeček, který bude skutečnou ozdobou. Zvlášť když ozdoby doplníte zářivými světelnými řetězy. A nebojte se ani květin! Jde sice o velmi netradiční dekoraci, ale na stromečku vypadají nádherně.

NETRADIČNÍ JEMNOST

Vánoční stromeček nazdobený v jemných pastelových odstínech baby blue a růžové? Ano! Zaručeně budete originální a tato kombinace je dalším trendem letošních Vánoc. Nás nadchly baňky s jemnými růžovými peříčky a celkově stromeček „zasněžený“ peříčky v pastelových tónech. Tahle růžová nádhera stojí přímo uprostřed prodejny a v kombinaci se zlatou a květinami, se na ni opravdu nemůžete vynadívat. Pak už jen ozdobte slavnostní stůl růžovými svíčkami a vánoční hvězdou stejné barvy a užijte si opravdu stylové Vánoce.

ČERVENÁ KLASIKA

Pokud ovšem chcete zůstat u klasické barvy Vánoc – tedy červené a zelené – pak taky neuděláte chybu. Vánoce by přece měly být hlavně o tom, abyste si je udělali krásné a podle svých představ. Takže červená vánoční hvězda, vánoční skřítci, větvička s červenými bobulemi a jehličí do vázy budou to pravé pro vás.

Ať už se budete držet trendů nebo si letos stromeček ozdobíte podle vašich představ a tradic, užijte si Vánoce plné pohody a kouzelné atmosféry.

Klidný advent přeje Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář
  • mamapp2020

    Krásné! :-)




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace