1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "PŘÍRODA JE TÍM NEJVĚTŠÍM DAREM!"

Lifestyle blog: "PŘÍRODA JE TÍM NEJVĚTŠÍM DAREM!"

Necelé dva týdny do Vánoc! Nebojte se, nenecháme vás bezradně bloudit po Zlatém Jablku. Máme pro vás pár tipů na voňavé dárky, které udělají radost maminkám, sestrám nebo kamarádkám, ale třeba i vašim milovaným mužům.

V prodejně Yves Rocher bude vašim největším problémem si vybrat z té obrovské nabídky voňavých produktů. Jinak to budete mít bez dalších starostí. Najdete tady totiž už připravené balíčky, které jsou krásně zabalené. Některé v plechových dózách, které se dají později využít na kosmetiku nebo jiné drobnosti.

Nás nejvíce zaujala řada „Argan a bio růže z Maroka“, jejichž vůně je opravdu nepřekonatelná a hlavně ten tělový olej! Obsahuje i okvětní lístky růže, a jestli bychom si měly napsat Ježíškovi jen o jednu jedinou věc z nabídky Yves Rocher, byl by to tento olej. Stejná řada obsahuje i sprchový olej nebo gel, tělové mléko nebo krém na ruce.

Pokud hledáte něco se zimní tématikou, pak sáhněte po vánoční limitované edici – „První vločky“ nebo „V srdci jedlového lesa“. Mají nádherný design a pod stromečkem se budou opravdu vyjímat. Vánoce jsou v Yves Rocher oslavou přírody a i vy můžete darovat kousek přírody prostřednictvím těchto dvou limitek. „První vločky“ voní po mandlích a připomínají jemný dotek prvních sněhových vloček.

Edice „V srdci jedlového lesa“ je zase lahodná, svěží a ovocná směs pomeranče a cedrového dřeva, která je ideální pro zimní relaxaci.

Prostě pokud ještě hledáte dárek na poslední chvíli, který má smysl a udělá radost, tak tady chybu opravdu neuděláte.

Krásný advent přeje,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace