1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "ZLATÉ JABLKO PŘEJE LÁSCE!"

Lifestyle blog: "ZLATÉ JABLKO PŘEJE LÁSCE!"

Tak tohle tady ještě nebylo! Zlaté Jablko si pro vás připravilo velkou valentýnskou soutěž o svatební balíček v hodnotě 100 000 Kč. Takže pokud právě vy chystáte letos svatbu a máte nekonečný seznam toho co je potřeba zařídit a koupit, máme pro vás jednoduché řešení. VYHRÁT! :) Stačí nakoupit v jakékoliv prodejně Zlatého Jablka v hodnotě alespoň 500 Kč a přijít za milou hosteskou, které jsou každý den v přízemí Zlatého Jablka a čekají na soutěžící. Zapojíte se do soutěže a pak už jen můžete čekat, zda se na vás usměje štěstí. A pozor, čím více účtenek, tím větší šance na výhru.

A o co soutěžíme? Ceny v balíčku jsou opravdu hodnotné. Vyhrát můžete zapůjčení luxusních svatebních šatů ze Svatebního studia Dany Svozílkové, elegantní oblek pro ženicha z prodejny STEILMANN/STONES, snubní prsteny od Klenotnictví JOLLEO, poukaz na služby kadeřnického salonu PAUL ALLAN Hair Design pro nevěstu i ženicha, květinovou svatební výzdobu od Květinářství Orchidej, dárkový poukaz na fotoslužby od CEWE Fotolab, dárkový poukaz na nákup kosmetického balíčku „Krása z růží“ od Manufaktury, poukaz na nákup televize značky JVC z prodejny Datart, ale třeba i víkendový romantický pobyt pro novomanželé ve Spa Hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích.

NEZAPOMEŇTE SLEDOVAT náš profil na Instagramu @zlatejablko KDE VÁM POSTUPNĚ PŘEDSTAVÍME VŠECHNY CENY A BUDEME VÁS INFORMOVAT O PRŮBĚHU SOUTĚŽE.

Soutěž potrvá do pátku 14. února, kdy v přízemí Zlatého Jablka proběhne slavnostní vyhlášení vítězného páru. <3 Celé odpoledne se můžete zároveň těšit na valentýnský program, během kterého proběhne módní přehlídka svatebních šatů ze Svatebního studia Dany Svozílkové a zahraje pianista Honza Kuchař. Na památku si pak budete moct odnést fotku a přímo na místě společně vytvoříme insta mozaiku, z vašich z instagramových fotek, které byly nasdíleny pod unikátním hashtagem #jablkoprejelasce, vytisknuty a následně nalepeny na přesné pozice v MOZAICE. Tak kde bude ta vaše?

Těšíme se na vás!

Vaše Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace