1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Zamilovaná byWendy"

Lifestyle blog: "Zamilovaná byWendy"

Taky máte pocit, že v posledních dnech zaplavily celý svět srdíčka? Jsou všude. Jsou jimi zaplněné výlohy obchodů, čokolády a jiné sladkosti změnily nápisy a jsou ve tvaru srdíček. Prostě #loveisallaround a srdíčková epidemie je všude a vy se jí nevyhnete, ani kdybyste chtěli.

Je totiž VALENTÝN!

Nejste zrovna naladěni na tohle zamilované období? Nevadí, kdo říká, že Valentýna musíte slavit nebo musíte mít rande. Udělejte radost třeba kamarádce nebo lépe, udělejte radost sama sobě! V byWendy jsme objevily naprosto úžasné svetry se srdíčky, které jsou tak měkké, že se do nich můžete večer doma zachumlat a pustit si oblíbený film nebo nové díly vašeho seriálu. Určitě si je tak zamilujete, že v nich budete chtít strávit zbytek zimy.

A jestli máte v plánu rande, tak můžete vyrazit ve stylovém triku se srdcem pošitým flitry. Mají ho v bílé a v černé barvě, takže je dost možné, že si odnesete obě J Protože pokud sem chodíte tak rády jako my dvě, tak s prázdnou neodejdete.

My jsme kromě svetrů obhlížely i novinkové jarní kousky, které už jsou na prodejně, a nemůžeme se dočkat jara! Určitě se tady pak ještě zastavíme a nafotíme vám první jarní outfity.

A než zítra vyrazíte na své valentýnské rande, nezapomeňte se zastavit ve Zlatém Jablku. Čeká vás tady Valentýnské odpoledne s módními přehlídkami svatebních šatů ze Svatebního studia Dany Svozílkové, pianista s romantickými songy, vyhlášení Velké Valentýnské soutěže a hlavně si nezapomeňte udělat fotku ve fotokoutku se svou láskou a odneste si hezkou vzpomínku na letošního Valentýna. Na Instagramu ji postujte s hashtagem #jablkoprejelasce

Vaše,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace