1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Lifestyle blog: "JARNÍ TRENDY Z GAS"

Lifestyle blog: "JARNÍ TRENDY Z GAS"

Nové jarní kolekce už zaplnily obchody a my vám je všechny postupně ukážeme. Jestli se stejně jako my nemůžete dočkat sluníčka a jarního počasí, tak věříme, že už jste všechny obchody taky proběhly. Zimní uniforma v podobě černých riflí, oblíbených kabátů a kožených bot je fajn, ale není nic lepšího než po dlouhé zimě začít ubírat vrstvy, vytáhnout šaty a odhalit kotníky.

Je zkrátka na čase udělat jarní čistku šatníku a vydat se na nákup nových svěžích kousků, které jej oživí.

A co vás čeká v prodejně GAS v prvním patře Zlatého Jablka? Podívejte se ve fotogalerii, jaké jarní outfity jsme si tam vybraly my dvě. Obě jsme se vzdaly své oblíbené černé a vyzkoušely pro nás nové kombinace. A máme pro vás dobrou zprávu! Pokud hledáte nový kožený KŘIVÁK (bez něj si jaro nedokážeme představit), pak tady narazíte na ten PRAVÝ! Petra ho vyzkoušela k all denim outfitu a fungoval jak klasický černý – pokud zvolíte i černé boty a kabelku, neuděláte chybu – tak i hnědý, který se ke klasické tmavé džínovině hodí skvěle a vy tak vyjedete ze zajetých kolejí černé. Někdy je to potřeba.

Bára zase vyzkoušela pohodlné outfity, které využijete ve volném čase, ale i do práce. Pro jaro a léto se hodí lépe světlejší barvy riflí, skvěle tak padnou k jemným pastelovým odstínům a bílé barvě. Pro perfektní riflový look vám nesmí chybět skvěle padnoucí bílé TRIKO. Klidně si vyberte i to s nápisem nebo výrazným obrázkem. To, které poukazuje na Davida Bowieho je prostě super.

Pokud nejste na trička, nebo v práci musíte oblékat něco více formálnějšího, vyberte si na jaro KOŠILI. Proužky jsou klasika, která bude fungovat vždycky. A vůbec se nebojte riflové košile. Uvidíte, že si ji zamilujete a vynosíte ji jak k riflím (ano, i ve stejné barvě!), tak v létě k šortkám. To si ji pak zavažte na uzel, protože 90.s jsou trend, který se neustále vrací a je prakticky nesmrtelný.

Jarní kolekce GAS je zkrátka nádherná, plná výrazných barev jako je modrá nebo červená, ale i jemná růžová. Nechybí džíny mnoha střihů – vedou ty ve zkrácené délce a světlejších odstínech a také pohodlné mikiny a jarní bundičky.

Pokud si chcete prohlédnout celou kolekci, určitě doporučujeme se jít podívat přímo na prodejnu. S prázdnou neodejdete.

Vaše,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace