1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Selfcare & manikúra!

Lifestyle blog: Selfcare & manikúra!

Co hezkého pro sebe můžete udělat právě teď? Právě v těchto dnech, kdy většinu svého času trávíme doma a snažíme se zachovat si chladnou hlavu, myslet pozitivně a těšíme se, až se alespoň trochu vrátí vše do „normálu“?

Ano, v těžkých chvílích si musíme hlavně pomáhat navzájem, ale zkuste myslet i na sebe a na své tělo. Protože, právě teď potřebujeme být v dobré kondici a to i psychicky. Věděly jste, že stres má velký vliv na vaši imunitu? Dokáže s ní pěkně zatočit! Takže nestačí se jen dopovat vitamíny a cvičit, ale vyčleňte si každý den i chvíli, kdy se budete věnovat jen sobě. Je úplně jedno co budete dělat, jestli si sama doma zatančíte na hlasitou hudbu nebo si lehnete na terasu a budete chytat první sluneční paprsky.

My jsme se obě shodly v tom, že i když pracujeme z domu a nechodíme mezi lidi, tak se ráno trochu namalujeme, upravíme si vlasy a oblékneme si něco pěkného. A nezanedbáváme ani manikúru. Ono to má i jiná pozitiva než jen upravené nehty. Na chvíli vás to zabaví a je to dobré i na odreagování se.

Takže jsme obě prohrabaly své kosmetické taštičky a našly pár zapomenutých laků. Mezi naši nejoblíbenější manikúru patří určitě jednoduchý lesklý černý lak. Ale přece jen je jaro a je třeba vytáhnou i jiné barvy. Bára vám nafotila její jemnou manikúru, na kterou použila světle růžový lak Rimmel z kolekce London od Rita Ora. Laky na nehty Rimmel máme vyzkoušené a používáme je obě. Nezapomeňte pak nanést vrstvu top coat laku, aby vám lak vydržel co nejdéle. A jako poslední krok si Bára ještě nanesla arganový olejíček na nehty a nehtovou kůžičku od Gabriella Salvete.

Naučily jsme se používat jednorázový odlakovač značky ebelin, který je balený v jednotlivých pytlících a vydrží na všech deset prstů a pak jej jednoduše vyhodíte. Samozřejmostí jsou pilníky a nůžky od stejné značky – vše koupíte v DM drogerie, která má v přízemí Zlatého Jablka otevřeno bez omezení.

Přejeme vám pěkné dny a pevné zdraví!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace