1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Jsme zpět!"

Lifestyle blog: "Jsme zpět!"

Po výzvě #zustavamdoma se postupně vracíme nejen do práce, ale i do každodenního života, na který jsme byli zvyklí, a který byl pro nás ještě před dvěma měsíci tak automatický, že to co se odehrálo v uplynulých týdnech, se jeví jako obrázky ze sci-fi filmu. Na film si mimochodem můžete už také zajít! V MULTIKINO GOLDEN APPLE CINEMA doporučujeme nějakou oddechovku :)

Od pondělí 11.5. si můžeme zase užívat ZLATÉ JABLKO téměř v plné síle. Obchody jsou otevřené od 9:00 do 21:00 a vy tak můžete opět nakupovat ve svých oblíbených prodejnách jako je MANUFAKTURA, ORSAY, GAS, OFFICE SHOES, by WENDY a dalších. Některé ale ještě jedou v omezeném režimu a zavírají už v 19:00, jako třeba CELIO nebo PAPÍRNICTVÍ+. V H&M a ORSAY si stále ještě nemůžete oblečení vyzkoušet, ale třeba v GAS nebo by Wendy, si jej můžete vzít i do kabinky.

Na co stále ještě platí vládní omezení, jsou kavárny a restaurace. Takže na obědové meníčko z TAM TAM restaurant nebo salát z UGO salaterie si ještě chvíli počkáme. V provozu „take away“ ale funguje KFC, HALO BUBBLE TEA, zmrzlina z ADRIA GRANDE a kavárny GOLDEN CAFÉ a COFFEESHOP COMPANY, kde si můžete i sednout na zahrádku na náměstí.

Všichni se na vás moc těší a v každém obchodě si pro vás nachystali dárek nebo zajímavé SLEVY. Všude navíc najdete hned u vchodu desinfekční gely na ruce a každá prodejna má jasně označené pokyny pro zákazníky – těm určitě věnujte pozornost, protože jde nejen o vaše zdraví, ale i o bezpečnost zaměstnanců jednotlivých prodejen.

V přízemí Zlatého Jablka najdete také stojany s desinfekcí a instrukce k dodržování bezpečného odstupu a nošení roušek. Vše je tedy připraveno s ohledem na vaše bezpečí a vy tak můžete opět nakupovat ve vašich oblíbených prodejnách. Nově také s 1 hodinou PARKOVÁNÍ ZDARMA! Takže, kam povedou vaše první kroky?

My pro vás vše důležité a aktuální ze Zlatého Jablka hlídáme a všechny informace najdete nejrychleji na našem Instagramu @zlatejablko nebo profilu na Facebooku. SLEDUJTE NÁS!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace