1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "ZÁKLADY PÁNSKÉHO JARNÍHO ŠATNÍKU"

Lifestyle blog: "ZÁKLADY PÁNSKÉHO JARNÍHO ŠATNÍKU"

Ne, na muže my nezapomínáme. Myslíme i na ně. Takže dnes to bude jen o pánském šatníku. Podíváme se na pár ZÁKLADNÍCH kousků, které by jim rozhodně neměly chybět, a které by si měli ihned pořídit, pokud je ještě nějakým záhadným způsobem nemají.

Ne všichni muži řeší co na sebe, a to je škoda! Protože, když jsou stylově oblečení a je vidět, že nad tím i trochu přemýšlí, je to radost pohledět. Takže pánové, kam vyrazit na jarní nákupy? Do CELIO! Je to celkem jednoduché, nemusíte bloudit po celém Zlatém Jablku, prodejnu najdete hned v přízemí a je to tady krásně přehledné, takže to bude bez stresu a možná i celkem rychlé, pokud tedy nákupy nejsou vaší oblíbenou činností.

A po čem máte pátrat? BÍLÉ BASIC TRIKO je absolutní základ. Rozhodně byste měli mít několik úplně jednoduchých triček – tedy bez nápisů a obrázků – v základních barvách jako je bílá, černá, šedá nebo modrá. Sami uvidíte, že se rychle stanou základním stavebním prvkem většiny outfitů, ať už půjdete do práce nebo pivo s kamarády.

Až tady budete, tak se podívejte i po POLO TRIKU S LÍMEČKEM, které je super na jaro a léto, když se nechcete trápit v košili a obyčejné triko se zrovna nehodí. Určitě zvolte opět nějakou základní barvu, ale pořiďte si i jedno barevné. Mají tady opravdu velký výběr, takže to už necháme na vás a vašich oblíbených barvách.

No, a pak tedy KOŠILE. Pořád je to trochu ohrané, ale ano, vám chlapům košile sluší a my je na vás vidíme moc rády. Tak si ji občas oblékněte. V jarní kolekci CELIO najdete skvělé a lehoučké lněné košile. Materiál je u nich rozhodující, určitě se vyhněte košilím, které nejsou bavlněné nebo lněné. Bílá košile je základ všeho – vynosíte ji na pracovní schůzku, drink s přáteli nebo na rande. Stačí k ní mít skvěle padnoucí rifle, plátěné kalhoty nebo KRAŤASY na léto. Ty najdete v CELIO také – už je tady nová kolekce a vybírat můžete z několika odstínů riflových nebo plátěných.

A pokud opravdu nějaký ten potisk na triku „musíte mít“, sáhněte po stylovém motivu. V prodejně Celio najdete celou kolekci triček s Back to the Future tématikou z roku 1985. Tuto  klasiku vám na tričku odpustíme <3

Takže ten váš šatník neberte na lehkou váhu, ono totiž stačí málo a může vám to moc slušet. A pokud vás nákupy nebaví, tak věřte, že stačí navštívit jeden obchod a odejít s pěti kousky oblečení. A je to. Ani to nebolelo.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace