1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "JABLKO PŘEJE LÁSCE"

Lifestyle blog: "JABLKO PŘEJE LÁSCE"

Pamatujete si na „Velkou valentýnskou soutěž“ o svatební balíček v hodnotě 100 000 Kč, která proběhla ve Zlatém Jablku v únoru? Je pravdou, že pak se život ve Zlatém Jablku na chvíli zastavil, ale ten opravdový život se zastavit nedá. Jede dál, zvlášť pokud plánujete SVATBU!

Ale tak pojďme od začátku, jako v pohádce. Viktor s Magdou se poznali při práci a letos na podzim si řeknou své ANO v kostele ve Zlíně. A i když v pohádkách to svatbou většinou končí, ve skutečném životě to je teprve začátek. Ten společný život už je na nich dvou, ale díky nám se můžete podívat, jak probíhají přípravy na jejich velký den.

Součástí balíčku cen, které tento pár vyhrál, bylo zapůjčení luxusních svatebních šatů ze Svatebního studia Dany Svozílkové. Ty si nevěsta vybírala společně se svými kamarádkami a vybrala si opravdu nádherné bílé šaty s bohatou sukní. Jelikož je to překvapení pro ženicha, tak šaty, které bude mít na sobě 10.10.2020 až půjde k oltáři, vám pochopitelně neukážeme. Ale podívejte se s námi na pár jiných modelů, které Magda zkoušela. A jen prozradíme, že mezi nimi jsou i šaty, které si převleče večer.

Už společně s Viktorem vybírali elegantní oblek pro ženicha z prodejny STEILMANN. My jsme byly u toho, a pokud hledáte kvalitní oblek, který vám dokonale sedne, navíc se skvělým servisem prodejních asistentek, pak si ho běžte vybrat právě sem. Ženich na sobě bude mít tmavě modrý oblek značky Benvenuto, který padnul jako ulitý.  Ve svatební den oblek doplní bílou košilí s detaily tmavě modrých knoflíčků a vestou. My už jsme začaly vymýšlet, jak by ji mohl nosit i jindy v běžných dnech, aby ji neměl jen na svatební den. Moc se na to netvářil, ale uvidíme :) Tato značka totiž představuje systém mix & match, který spočívá ve snadné kombinovatelnosti všech vrstev. Ať už sáhnete po obleku prémiové kvality nebo zvolíte uvolněnější outfit, výsledek bude vždy dokonalý. Takže třeba právě onu vestu pak stačí zkombinovat s pohodlnými kalhotami, bílým trikem nebo košilí, když si to příležitost žádá, a teniskami. Pánové, zkuste to někdy, moc vám to takto sluší.

Naší další zastávkou bylo Klenotnictví JOLLEO, kde si pár vybíral snubní prstýnky. Oba jsou celkem sehraní a jde na nich vidět, že si rozumí, takže ani tady nepadaly rozdílné názory. Řešili jen drobné detaily jako je barva zlata nebo kolik a kde bude kamínků. V Klenotnictví jsou vám schopní vyjít maximálně vstříc, takže stačí vybrat základní vzhled prstenů a ten zbytek si třeba vymyslet podle sebe. Samozřejmostí je úprava velikosti prstýnků. I tady jsou vždy velmi milí a je radost sem chodit.

Další ceny z balíčku jako je poukaz na služby kadeřnického salonu PAUL ALLAN Hair Design pro nevěstu i ženicha, květinovou svatební výzdobu od Květinářství Orchidej, dárkový poukaz na fotoslužby od CEWE Fotolab, dárkový poukaz na nákup kosmetického balíčku „Krása z růží“ od Manufaktury, poukaz na nákup televize značky JVC z prodejny Datart, nebo třeba víkendový pobyt pro dvě osoby ve Spa Hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích si pár vybere později, až se bude blížit termín svatby nebo až po svatbě. My se s nimi určitě ještě uvidíme, takže se na ně můžete těšit. A jestli nám ukáží i nějakou fotku ze svatby nebo romantického víkendu v Karlovicích? To necháme na nich, ale alespoň tu svatební bychom mohli vyprosit, co říkáte?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace