1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / VYŠPERKUJTE TO BRÝLEMI. SLUNEČNÍMI!

VYŠPERKUJTE TO BRÝLEMI. SLUNEČNÍMI!

Někdy je fajn držet se absolutního minimalismu. Prostě pár basic kousků oblečení, nenápadné šperky a jeden nebo dva výrazné doplňky, které se nebudou přebíjet. Může jít o výrazné boty nebo kabelku a teď v létě můžete i ten nejjednodušší outfit pozvednout SLUNEČNÍMI BRÝLEMI.


Nebudeme vám opakovat, že základ vašeho šatníku by měl být postavený na kvalitních a nadčasových kouscích. To už jsme se snad trochu všichni naučili. Pojďme se teď bavit o slunečních brýlích. Ano, mnozí je berou pouze jako doplněk, ale ony i chrání naše oči, a proto by měly být také kvalitní. Takže alespoň do jedněch investujte – měly by to být právě ty nadčasové a zkrátka takové, které vás neomrzí a budou vám perfektně sedět. Ale i sluneční brýle podléhají trendům, takže stejně jako u jiných věcí jim občas podlehneme i my a pořídíme si trendy kousek na letní sezónu. 


Takže jaké si vybrat? No, jednoznačně ty co vám sedí. Určitě je vyzkoušejte, protože i tady je rozhodující velikost. Ideální je brýle vybírat ve specializovaných obchodech, kde vám i poradí a pomohou vybrat ty nejvhodnější. Ve Zlatém Jablku určitě zajděte do prodejny ARX, kde najdete luxusnější brýle světových značek Tommy Hilfiger nebo Ray Ban. Tady si určitě kupte klasiku od této dnes už ikonické značky. Pilotky – model Ray-Ban Aviator – vznikly v roce 1937 opravdu pro piloty, kteří se pohybovali v tehdy nezvyklých výškách a potřebovali si chránit zrak proti slunci. Dnes jsou z nich jedny nejznámějších slunečních brýlí na světě, a jestli toužíte po opravdu stylovém doplňku, vyberte si tyhle. Najdete je tady v mnoha barevných provedeních a s různými skly. Tak nějak předpokládáme, že nebudete vědět, které si vybrat.


Najdete mezi nimi i další ikonický tvar „lenonky“. Tato klasika z dob Beatles ale není úplně pro každého, nejvíce sedí oválnému obličeji, ale vyzkoušejte a uvidíte. Pokud víte, že to bude jen výstřelek na léto, kupte si levnější variantu v jejich “sesterské“ prodejně MANIA GOOD LOOKING, kterou najdete na stejném patře vedle kadeřnictví Paul Allan.


Dalším trendem léta jsou BAREVNÉ OBROUČKY. Pro mnoho z nás jsou sluneční brýle celoročním doplňkem, ale právě v letních měsících máme většinou chuť trochu více experimentovat. Takže proč ne s barvami. Od léta se tak nějak očekávají. Takže barvy a vzory, ANO!


No, my jsme jich celkem hodně vyzkoušely za vás, ale vy si pro ty svoje zajděte do ARX nebo do MANIA GOOD LOOKING.


Petra & Bára & special guest Nikča
 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace