1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Legíny KINOKO"

Lifestyle blog: "Legíny KINOKO"

Pohodlí na sport i na válení doma. Ve Zlatém Jablku se nenápadně objevila jedna NOVINKA, která nám udělala opravdu velkou radost. Je to česká značka KINOKO a najdete ji v prodejně Albi v prvním patře. Pokud je znáte, tak máte stejně velkou radost jako my, protože doteď se jejich oblečení dalo koupit pouze přes jejich e-shop a v Praze. A teď? Sami si jako druhé město v republice vybrali Zlín a vy je tak nyní můžete vyzkoušet na vlastní kůži exkluzivně u nás ve Zlatém Jablku.

To spojení „na vlastní kůži“ není náhodné. To poznáte, až je vyzkoušíte. Jejich legíny jsou opravdu jemné, žádné švy. Jsou tak pohodlné, že už nebudete chtít jiné.

Jedním z poslání značky je hledat výjimečné a funkční materiály. Oblečení je vyrobeno z materiálů elastických do všech světových stran – takzvaně 4-way stretch. Ty se liší mírou pevnosti a jsou upraveny tak, aby odváděly pot a vlhkost k vnější straně povrchu, kde se odpařuje.

V celé jejich kolekci najdete tři materiály, čtyři střihy a pět délek. Jednoduše je můžete navzájem kombinovat. Barvy jsou jemné a tlumené, žádné křiklavé a navzájem se k sobě hodí. Takže jestli sáhnete po osvědčené černé nebo šedé, klidně ji doplňte tílkem nebo podprsenkou v lila nebo tmavě vínové barvě.

A všechny jejich produkty do puntíku splňují misi značky – RADOST Z POHYBU – která je pro ně důležitější než tlak na výkon. Zkrátka hýbat se proto, protože nás to baví, pro svobodu pohybu, pro endorfiny. Taky pro dobrý pocit z vlastního těla a to díky perfektně sedícím střihům.

Ať už jste jogínka nebo běháte nebo se prostě i při sportu chcete cítit žensky a pohodlně, určitě jejich kolekci vyzkoušejte. Časem zjistíte, že v nich budete chtít i jen tak doma odpočívat.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace