1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / MANUFAKTURA / Manufaktura představuje novou limitovanou edici!

Manufaktura představuje novou limitovanou edici!

Česká značka Manufaktura 4. září uvedla novou limitovanou edici Jablko & Mandle pro dokonalé hřejivé momenty. Harmonický celek vůní a účinků se stane Vaším příjemným společníkem během podzimních a zimních měsíců. V nové řadě najdete jako již tradičně Zvláčňující sprchový a koupelový gel a Hydratační krém na ruce. Kosmetické produkty doplňuje, z předchozí limitované edice osvědčený, Ochranný pleťový balzám a Relaxační koupelová sůl. Ani tentokrát zákazníci nepřijdou o Lahodný sirup pro přípravu limonád a hřejivých nápojů a Vonnou svíčku ze sójového vosku.

Výtažky z jablka mají skvělé hydratační a zvláčňující účinky, zjemňují pokožku, omlazují ji a podporují její přirozenou pevnost a pružnost. Jemný mandlový olej přináší intenzivní regeneraci, hydrataci, výživu a zklidnění. Sladkost a šťavnatost jablka doplněnou sametovými až lehce marcipánovými tóny mandle si zamilujete na první přivonění… Navštivte prodejnu Manufaktura a provoňte si podzimní měsíce.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace