1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Douglas představuje Kiehl´s!"

Lifestyle blog: "Douglas představuje Kiehl´s!"

Tento podzim si žádá dobré zprávy víc než kdy jindy. Tak my tou dobrou zprávou hned začneme. KIEHL’S je ve Zlatém Jablku! To nejlepší místo pro péči o svou pleť hledejte v Parfumerii Douglas a toho kostlivce se nelekejte. Pokud jste tam ještě nebyly, určitě si udělejte čas a nechejte se provést světem této kultovní kosmetické značky. Ano, udělejte si čas. Půlhodinka vám bude stačit. Proškolené odbornice vám tady provedou bezplatnou analýzu pleti a vyberou produkty přímo pro vás a pomohou vám vytvořit pečující základ pro skvělou pleť.

Celé to začíná testem vaši pleti a podle výsledku vám moc milá slečna v bílém plášti vybere produkty a po jednom vám je představí. Samozřejmě je můžete vyzkoušet už na místě a domů si pak odnesete vzorky. Mottem značky je „Try before you buy“ – tedy vyzkoušej, než koupíš. Rozhodně tedy nekupujete zajíce v pytli a vše si doma vyzkoušíte a až jestli vám daný produkt opravdu sedne, si jej můžete koupit. V Kiehl’s totiž věří, že když zkusíte jejich
výrobek, nebudete litovat a vrátíte se pro plné balení. A z vlastní zkušenosti vám můžeme říct, že už po pár dnech vidíte, že vaše pleť doslova jásá a vy se sem vrátíte.

Produkty, které vidíte na fotkách, zkoušela Petra, která má velmi suchou pleť a co podle ní rozhodně stojí za vyzkoušení? Jedním z celosvětově nejoblíbenějších produktů této americké značky je rozhodně noční sérum Midnight Recovery Concentrate. A ano, tady hrozí, že s ním budete chtít usínat každý den. Má příjemnou levandulovou vůni a než půjdete spát tak na vyčištěnou pleť stačí tři kapky tohoto zázraku, který přes noc vaši pleť doslova nakrmí. Ráno je pleť rozzářená, hydratovaná a hladká. No, a protože séra jsou opravdu láska, pak rozhodně vyzkoušejte i to na den - Daily Reviving Concentrate je lehoučký denní ochranný a rozjasňující olej a zvyšuje přirozenou obranyschopnost pleti. V kombinaci s nočním sérem vám vaše pleť bude opravdu děkovat a zářit i v tom šedivém počasí.

Na čištění pleti jsou nejšetrnější a neúčinnější pěnivé gely a emulze. Okurková s bylinkami Cucumber Herbal Conditioning Cleanser neobsahuje mýdlo ani sulfáty a pokožku nevysušuje. Tady je to nerozhodně, protože Ultra Facial Cleanser s vitamínem E, skvalanem a olejem z jader meruněk je teda taky pecka!

A na závěr jeden malý tip – Buttermask na rty je noční výživná maska na rty s bambuckým máslem. Stačí před spaním nanést lehkou vrstvu. ALE! To minibalení budete milovat a nosit v kabelce a právě teď na zimu ji používat i jako balzám na rty.

Pokud nemáte s produkty značky Kiehl’s žádné zkušenosti, rozhodně doporučujeme tento fakt napravit a minimálně vyzkoušet pár vzorků. Tak trochu tušíme, že jeden nebo dva si opravdu velmi oblíbíte a stanou se stálicí na vaší poličce. Fakt.

p.s. Vyzkoušeno na vlastní kůži.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace