1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "MANUFAKTURA – PODZIM V PLNÉ SÍLE"

Lifestyle blog: "MANUFAKTURA – PODZIM V PLNÉ SÍLE"

Stejně jako každý podzim přichází Manufaktura s novou LIMITOVANOU EDICÍ, která je inspirována tradičními českými plodinami a poklady z naší české přírody. A jestli má něco představovat náš český podzim, pak je to jablko. A proto je tady, vyrobena s láskou v pražských Čakovicích, letošní podzimní novinka JABLKO & MANDLE. A voní po příjemném podzimu našich zahrádek a sadů a trochu i Vánoci. Za to můžou asi ty sladké marcipánové mandle.

Limitovaná edice obsahuje těchto šest produktů - Zvláčňující sprchový a koupelový gel, Ochranný krém na ruce, Rodinný ochranný pleťový balzám, Relaxační koupelovou sůl, Lahodný sirup a Vonnou svíčku a tři speciální balíčky.

Všechny obsahují vysoký podíl ingrediencí přírodního původu – jablka jsou bohatá na vitamín C, antioxidanty a minerály, navíc mají skvělé zvláčňující účinky na naši pleť, zjemňují pokožku, omlazují ji a podporují její přirozenou pružnost. A mandle? Ty jsou už od dávných časů doslova symbolem dlouhého života, zdraví a krásy. Jemný mandlový olej je bohatý zejména na vitamín E, který je v kosmetice znám jako vitamín krásy. Pro pleť je dokonalým pomocníkem v její hydrataci, výživě, zklidnění a intenzivní regeneraci.

A jak už je u Manufaktury zvykem, vše je v krásných lahvičkách a baleních. Jejich produkty vždy ohromí všechny vaše smysly a my jsme se rozhodly jako první vyzkoušet Výživný krém na ruce. V kabelce se bude skvěle doplňovat s dezinfekčním gelem.

Naše rada pro ten letošní, extrémně náročný, podzim? Hýčkejte se. Hodně. Udělejte si doma své vlastní lázně – horkou koupel s relaxační solí, voňavé svíčky, knížka – dovolí vám na chvíli vypnout a odpočívat, přijít na jiné myšlenky. Zkrátka si dělejte malé radosti, díky kterým vám bude dobře.

A nezapomeňte, že od 19.10 do 25.10.2020 můžete v Manufaktuře nakupovat se SLEVOU 20% v rámci akce „Nákupy s Ona dnes“.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace