1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Čajové potěšení z Oxalis"

Lifestyle blog: "Čajové potěšení z Oxalis"

Hýčkejte svou mysl. Všemi smysly. Vůní, chutí a taky si třeba zalezte doma pod deku s horkým čajem, který vás zahřeje po podzimní procházce nebo vás prostě jen zahřeje na duši a pošle pryč všechny splíny a špatné zprávy. Je tady podzim se vším co k němu patří a letos má pro nás i něco navíc.

A vy nemusíte ani nikam cestovat. Ty nejlepší čaje z celého světa doputují až k vám domů. Oxalis jako každý říjen představil své novinky a i my jsme byly ochutnat. A vy můžete taky, protože tento malý čajový krámek zůstal ve Zlatém Jablku otevřený.

Jak si čaj vybíráte vy? Podle vůně? Experimentujete a zkoušíte nové a nové nebo máte své oblíbené, pro které si chodíte pravidelně? Nás zaujal Ajurvédský čaj – Citrón a zázvor, který je úžasný na prohřátí. Skvělá podzimní kombinace je i další Ajurvédský čaj Kokos a kurkuma. Víte, že kurkuma je nejen součást směsi kari koření a nejvíce ji používáme při přípravě indických nebo thajských jídel, ale je i skvělým pomocníkem, když vás něco bolí nebo máte v těle zánět? Kurkumu najdete i v typicky podzimní směsi ovocného čaje s dýní. A nejbarevnější a oku nejvíce lahodící je novinka s pohádkovým názvem „Borůvkový vrch“.

A ještě máme jednu novinku. Teda Oxalis, ne my. Klikni & vyzvedni je NOVÁ SLUŽBA díky, které se vyhnete čekání ve frontě. Zboží si jednoduše objednáte online na eshopu www.oxalis.cz a pak si svůj nákup vyzvednete na prodejně, kde bude nachystaný do 45 minut od vašeho nákupu. Služba je zdarma a vy tak strávíte v obchodě jen nezbytně nutnou dobu.

A pokud sháníte dárek a jiné vaše oblíbené obchody jsou zavřené, nakoupit pro své blízké můžete i tady. Na výběr máte z široké nabídky hrnků všech možných velikostí nebo i výběrové čaje v dárkovém balení – třeba speciálně připravené směsi „Wellness“ a „Relax and calm“.

A náš tip na závěr? Podpořte svou imunitu čajovou směsí umíchanou přímo pro nakopnutí našeho imunitního systému – najdete v ní kopřivu, šalvěj a rakytník, které přispívají k přirozené obranyschopnosti organizmu a květy černého bezu, které tělo pročistí. 

Tak na zdraví!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace