1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "PODZIMNÍ NOVINKY V TESCOMA"

Lifestyle blog: "PODZIMNÍ NOVINKY V TESCOMA"

Sychravé a šedivé podzimní počasí je nejlepší přečkat pěkně v teple domova. Doma ostatně letos trávíme mnohem více času než kdy jindy a i to vede mnoho z nás k tomu, abychom si to doma dělali hezčí a útulnější. Mezi podzimními novinkami v prodejně Tescoma najdete mnoho krásných a užitečných věcí, které vám to vaše „doma“ ještě více vylepší a zpříjemní čas, který doma trávíte.

Káva s noblesou. Přesně to přestavují sady šálků s podšálky na espresso „myCOFFEE“, které jsou opravdu kouzelné. Jsou vyrobeny z tenkého porcelánu a najdete je tady s šesti různými motivy, jež jsou navrženy pro různé interiéry i osobnosti. Vyberete si klasický zlatý vzor, sladce růžový set nebo naprosto kouzelný set s přírodními motivy v podzimních tónech?

Jelikož doma i hodně vaříme, možná jste zjistili, že toho v kuchyni hodně potřebujete. A v Tescoma najdete vychytávky a pomocníky opravdu na všechno. A když říkáme na všechno, tak na všechno, i na to co jste si mysleli, že ani neexistuje. Nám se moc líbila podzimní sada dóz s dřevěnými víky, do kterých můžete ukládat potraviny, a v kuchyni budou navíc vypadat skvěle.

No a jak si to doma udělat „fancy“? Tescoma vás okouzlí vůní i designem. Jejich řada „Fancy home“ nabízí vonné difuzéry, aroma lampy, vonné vosky i ZVLHČOVAČ VZDUCHU. Ten opravdu oceníte v zimním období, kdy doma topíte a máte tak suchý vzduch. A to není dobré ani pro období chřipek. Zvlhčovač nevydává žádný zvuk a pára, která vzduch zvlhčuje, není horká, takže se nemusíte bát ani o vaše děti nebo domácí mazlíčky. Do vody navíc můžete dát různé vůně, takže to doma bude zase o něco příjemnější.

A protože tady najdete opravdu kompletní sortiment pro váš domov, nezapomeňte ani na ekologické čističe do kuchyně. Pak už budete mít všechno, co potřebujete.

Tedy skoro všechno. Už jste součástí Tescoma klubu? S jejich věrnostní kartou vás čeká mnoho výhod, jako jsou SLEVY K NÁKUPU, MIMOŘÁDNÉ AKČNÍ NABÍDKY, ale také možnost výměny zboží do 2 týdnů nebo evidence všech vašich nákupů. Registrovat se můžete přímo na prodejně a pak už si jen budete užívat nákupy a výhody, které vám věrnostní karta přináší.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace