1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Vůně Vánoc"

Lifestyle blog: "Vůně Vánoc"

Jak voní Vánoce? Jako pomeranče, jako perníkové koření, jako čokoláda a vanilka. Všechny tyto chutě a vůně najdete ve speciální Vánoční edici čajů Oxalis. Ta obsahuje pět čajů s názvy jako Zimní pohádka, České Vánoce nebo Vánoční dobroty, které naladí vaše smysly na sváteční advent. Tento magický čas se nezadržitelně blíží a je jako stvořený pro tradice a rituály. Každý z nás má ty svoje, které dodržuje každý rok nebo jste si možná letos vzpomněli, na ty, které jste dodržovali jako malí a třeba se k nim tento rok vrátíte. Vánoce totiž tu moc mají. Je to zvláštní čas, který bychom měli trávit v klidu a pohodě a s těmi nejbližšími. Bohužel to většinou dopadá právě naopak, ale letos to k tomu přímo vybízí.

Kouzlo Vánoc totiž objevíte i v šálku čaje. A právě šálek horkého a lahodného čaje vás dokáže na chvíli zastavit. Sednout si do křesla, vytáhnout knížku, na kterou se už dlouho chystáte nebo se jen tak dívat z okna do zahrady a vyhlížet sníh.

Vánoční směsi od Oxalis vás něžně omámí vůní koření, čokolády a cukroví. A možná vás inspirují a upečete si to vaše oblíbené cukroví. Možná je vlastně nejvyšší čas začít, že?

Čaje ze speciální vánoční edice jsou luxusně zabalené a budou tak i krásným dárkem pod stromečkem pro vaše blízké. Aby byl váš dárek kompletní, můžete do balíčku přidat i hrnek nebo plechovou dózu na čaj. Nabídka je opravdu velkorysá a hlavně dózy jsou tak krásné, že nebudete umět vybrat jen jednu.

Takže nezapomeňte, že OXALIS MÁ OTEVŘENO! A jestli chcete mít vše vyřešeno rychle a bez čekání, využijte jejich SLUŽBU Klikni & vyzvedni, vyhnete se tak čekání ve frontě. Vyberte a objednejte si online a zboží si vyzvedněte na prodejně už za 45 min. Tato služba je zdarma.

Přejeme vám krásný a klidný předvánoční čas,

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace