1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Objevte krásu s Douglas"

Lifestyle blog: "Objevte krásu s Douglas"

Darovat kosmetiku pod vánoční stromeček se může jevit jako jednoduchá záležitost a taky jako záchrana, když už si opravdu nevíte rady. Ale není to tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Může to také dopadnout katastrofálně. Aby takový dárek způsobil jen radost, máme pro vás malý vánoční průvodce voňavými dárky z Parfumerie Douglas. A taky pár rad, jimiž je dobré se řídit.

Takže, pravidlo číslo jedna je nespokojit se jen tak s něčím co uvidíte jako první. Přece jen věnujte výběru takového kosmetického dárku aspoň trochu času. Za druhé, když si opravdu nevíte rady, držte se osvědčených značek. A poslední a nejdůležitější rada na závěr. Myslete na toho, koho chcete obdarovat. Nevybírejte vůni ani jiné beauty produkty podle sebe, podle toho co vyhovuje vám. Ženy se v tomto orientují celkem dobře a vybrat kosmetický dárek pro maminku, kamarádku nebo sestru je pro ně jednoduché. Pánům radíme se doma trochu porozhlédnout v koupelně, aby přesně zjistili, co jejich partnerka používá. Zbytek vám už poradí ty nejúžasnější prodejní asistentky, které jsou v Parfumerii Douglas.

Zkrátka tady najdete dárky pro všechny. Dárkové kazety plné kosmetických vychytávek, palety očních stínů, laků na nehty, krémů na ruce nebo přípravky pro dokonalé domácí spa, ale i pánskou kosmetiku a vůně.

A náš soukromý tip – kosmetika Kiehl's a její speciální vánoční edice. To je totiž nejen skvělé péče o pleť, ale i potěšení pro oko. To vánoční balení je kouzelné.

 A jelikož není čas ztrácet čas v tomto předvánočním shonu, můžete rovnou využít službu zabalení dárku, takže si domů odnesete kompletní dárek, který jen položíte na Štědrý den pod stromeček.

Přejeme vám pevné nervy a nezapomeňte, že i malý dárek, udělá velkou radost.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace