1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "..a byla svatba nádherná! <3"

Lifestyle blog: "..a byla svatba nádherná! <3"

V pohádkách vždy zazvoní zvonec a pohádky je šťastný konec. Žili spolu šťastně až na věky. My ve Zlatém Jablku jsme rok 2020 začínali s nadějí a láskou. V únoru jsme vyhlásili „Velkou valentýnskou soutěž“ o svatební balíček v hodnotě 100 000 Kč. Pak se svět zastavil a změnil, ale my letošní rok končíme zase s nadějí a láskou. Protože život nezastavíte a lásku už vůbec ne. :)

Jestli si pamatujete, tak v červnu jsme společně s výherci soutěže – Viktorem a Magdou vybírali vysněné svatební šaty pro nevěstu ve Svatebním studiu Dany Svozílkové, skvěle padnoucí oblek pro ženicha ve STEILMANN/STONES a prstýnky v Klenotnictví JOLLEO.

V září přišla na řadu další cena ze svatebního balíčku – květinová výzdoba od Květinářství Orchidej. Nevěsta měla o své kytici velmi jasnou představu a tu ji splnili do puntíku. V říjnu pak jejich velký den dopadl přesně podle jejich představ. My jsme se s nimi potkali po jejich svatbě, když si přebírali další hodnotné ceny, které byly součástí výhry - dárkový poukaz na nákup kosmetického balíčku „Krása z růží“ od Manufaktury a poukaz na nákup televize značky JVC z prodejny Datart.

A jak jsme vám i slíbili, máme pro vás také romantické fotky ze svatby – nevěstě to moc slušelo ve večerních svatebních šatech, které si vybrala, a ženich nám prozradil, že oblek z prodejny STEILMANN/STONES si nemohl vynachválit a personál provedl výbornou práci při výběru. My doufáme, že jej obleče i v budoucnu při nějaké další příležitosti, protože na muže v dobře padnoucím obleku je radost pohledět. 

Děkujeme našim výhercům, že jsme s nimi mohli být při výběru i částečné přípravě jejich vysněného dne. Viktorovi a Magdě přejeme, aby také žili šťastně až na věky a nejen jim, ale vám všem klidné a spokojené Vánoce a konec roku. Budeme se na váš těšit i v roce 2021.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace