1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Inspirujte se zimou

Lifestyle blog: Inspirujte se zimou

Nechodíte do kanceláře ani do školy? Večírky pořádáte v obýváku a chodí na ně maximálně váš přítel nebo pár nejbližších kamarádek? Na rande jste byla naposledy v roce 2019? Nevadí, i tak si můžete udělat MANIKÚRU! Navíc je to ideální plán na večer a taky vám to trochu rozbije stereotyp home office režimu.

Nejen oblečení, boty nebo účesy podléhají trendům. Stejně to je i s tím, jak vypadají naše nehty. Trendem posledních měsíců je návrat francouzské manikúry. Ale nečekejte nudný bílý proužek a jemný růžový lak, takhle doba je už dávno pryč. Dnešní top trend je mnohem hravější a barevnější. Pružek je tenčí nebo klidně i dvojitý a hlavně BAREVNÝ. Nebojte se metalických barev, černé, červené nebo růžové. Jo, a nehty jsou přirozeně kulaté nebo lehce do špičky.

Ano, víme, salóny jsou zavřené a tohle chce hodně zručnosti a taky trpělivost. Takže pokud ani jedno nemáte, tak zůstaňte u klasiky – jako my. Milujete barvy? Pak bude tento rok váš. Jestli se doma už opravdu nudíte, nalakujte si každý nehet jinak – použijte třeba různé odstíny jedné barvy. I to je trendem roku 2021. Jestli se chcete držet při zemi, zůstaňte u jedné barvy. Inspirovat se můžete zimou a mrazem, který teď kraluje venku. My teď jedeme na MODRÉ vlně. Královská modrá, metalická modrá nebo třeba pastelová baby blue od Douglas. Na zimu je parádní i bílá – barva sněhu. Bára byla na zásobu nových laků na nehty v DM drogérii a nakoupila právě dva odstíny modré od značek Revolution a S-he. Bílý lak je značky Essie, od které si koupila i TOP LAK, pro delší výdrž nalakovaných nehtů. A opravdu potvrzujeme, že vydrží i 10 dní krásné. Značka Essie se na domácí manikůru specializuje, najdete od nich také výživné olejíčky, podkladové laky a doplňky pro úpravu nehtů.

A pokud nejste na barvy, tak přirozenost bude trendem vždy. Je totiž nadčasová. Ale pozor, zapomeňte na polámané nehty a suché ruce. Myslíme přirozenost, ale upravenou. Základem je prostě perfektní manikúra a alespoň bezbarvý lak, který nehtům dodá lesk. Teď v zimě nezapomeňte i na kvalitní krémy na ruce a výživné olejíčky na nehty. Vše najdete v drogérii DM v přízemí Zlatého jablka, která je otevřená každý den.

Tak nezmrzněte!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace