1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Aktuálně otevřené gastro provozovny v Jablku"

Lifestyle blog: "Aktuálně otevřené gastro provozovny v Jablku"

Taky už nevíte co doma vařit a každý den vás děsí otázka „Co bude k obědu nebo k večeři?“ Překvapte rodinu něčím novým a taky si ušetřete čas. Jídlo si můžete objednat a nechat doručit domů nebo si ho vyzvednout přímo ve Zlatém jablku.

Ne všechny prodejny ve Zlatém jablku jsou otevřené, ale naše kavárny a restaurace mají otevřeno a vy si můžete vybrat opravdu ze široké nabídky. Takže ať už máte chuť na burger s trhaným masem, zdravou svačinku z Uga, sushi, nebo chcete trochu hřešit něčím smaženým v KFC, stačí si objednat.

My jsme za vás (skoro) všechno ochutnaly a tady je náš výběr.

Do Salaterie UGO chodíme opravdu rády a ještě radši vám představíme jejich novinku -  GRIL! Muffiny a grilované wrapy jsou super volbou, když chcete jen něco malého k zakousnutí.  Otevřeno mají jen ve všední dny od 9:00 do 16:00, takže ideální na zdravou svačinu cestou do práce nebo si tady vyzvedněte oběd do práce.

Restaurace VOLOS má v nabídce nejen skvělé trhané maso. Navíc si svoji večeři nebo oběd můžete nakombinovat podle vašich chutí. Hovězí, vepřové, kuřecí s těstovinami, rýží nebo jako wrap, toast, ale hlavně naprosto skvělý burger. A navíc se ani nemusíte hnout z domu. Vaši objednávku vám přes Dáme jídlo nebo Pádím dovezou až domů.

Maso není nic pro vás? Hned vedle je Červený orel a my tady chodíme na sushi. Ale vy si můžete dát i nudle a doma si to všechno sníst u hromady časopisů a televize.

I restaurace TAM TAM má otevřeno, a pokud jste zvyklí na jejich obědovou nabídku, můžete si jejich obědy užívat dál. Stačí si ho vyzvednout přímo v restauraci.

No, a jestli už máte homeoffice až nad hlavu a kafe z kávovaru v kuchyni taky, běžte se projít. Pohyb vám udělá dobře, pročistíte si hlavu a kafe si vyzvedněte v Coffeeshop Company. Jako dárek za vaši věrnost a podporu vám dají kartičku, na kterou budete sbírat razítka a za každých 7 nápojů, získáte jeden zdarma.

Osvěžení v těchto mrazech nepotřebuje asi nikdo z nás, ale osladit si život, to se hodí vždycky. V Bubble tea si dáte nejen zelený jasmínový čaj s ovocnou šťávou a práskacíma kuličkama, ale třeba i milk shake a vrátit se na chvíli do dětských let je přece super.

Super je taky dát si něco nezdravého. Ne každý den, ale jednou za čas. Schválně, co máte nejradši v KFC? Vybrat si můžete přímo na místě, chvíli počkat a pak rovnou domů i s kyblíkem plným smaženého kuřete. Nebo využijte rozvoz KFC a na kurýra počkejte doma a nemusíte si ani převlíkat tepláky.

Tak nezapomeňte podpořit své oblíbence v této zvláštní době. Jo, a DOBROU CHUŤ!

Petra & Bára

 

Aktuálně otevřeno formou výdejového okénka:
KFC
Restaurace TamTam
UGO Salaterie
Červený orel
Volos
Coffeeshop Company
Halo Bubble Tea
Adria Grande

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace