1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Naše ❤ srdce bije pro VÁS!"

Lifestyle blog: "Naše ❤ srdce bije pro VÁS!"

Potěšte svou lásku dárkem ze Zlatého jablka a potkejte se (a klidně rovnou i společně vyfoťte) u velkého SRDCE <3. Naše prodejny si pro vás připravily speciální valentýnskou nabídku, takže si stačí jen vybrat. Jablko přeje zamilovaným. Jak oslavíte Valentýna vy?

V Parfumerii Douglas můžete oslavit tento svátek lásky se slevou až 25% a díky službě CALL & COLLECT si objednávku vyzvednete jednoduše na prodejně, a to až do neděle 14. 2.

I Manufaktura vám umožní si vaše valentýnské dárky vyzvednout přímo na prodejně. A navíc dárek dostanete i vy. K objednávce nad 1 000 Kč vám přibalí krém na ruce.

Nebo hledáte úplnou klasiku, čokoládové srdce Lindt z Chocolate shop, kde během víkendu také nakoupíte čokoládové kuličky se SLEVOU 15% nebo valentýnské kornouty s oblíbených sladkostí z Pedra, udělají radost vždy.

Pokud budete slavit Valentýna na o víkendu na zasněžené chalupě, přijdou vhod a zahřejí vás nejen u srdce, valentýnské čaje Oxalis v dárkovém balení.

A k zamilovanému dárku nezapomeňte kytku! V Květinářství Orchidej mají obrovský výběr řezaných květin a uvážou vám květiny podle vašich představ.

Zlaté jablko přeje lásce a Vám krásného Valentýna ❤

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace