1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Kolekce Timeout jaro/léto 2021

Kolekce Timeout jaro/léto 2021

Letní kolekce značky Timeout na vás opět dýchne uvolněným stylem slunné Kalifornie.

Široká škála triček v různých barvách a střizích s originálními potisky je už u značky Timeout tradicí. V kolekci najdete jak krátký, tak i dlouhý rukáv a polokošile jak pro dámy, tak pro pány. Volnočasové košile skvěle doplní denim a blůzky s originálními vzory se hodí pro každou příležitost. Materiály jsou převážně přírodní, převažuje bavlna nebo splývavá viskóza.

Šaty se představují jarními modely vhodnými pod sako nebo lehkou bundu a pokračují do letních propínacích košilových střihů a plážových modelů s atraktivními letními vzory.

Denim nezůstává jen u klasickým modrých odstínů, ale zaujme i zářivými letními odstíny žluté, zelené a růžové. Dámy, které upřednostňují volné střihy si mohou vybrat mezi splývavými modely z viskózy s širokými nohavicemi nebo jemným plátýnkem v délce nad kotníky.

Samozřejmostí je také výběr sukní ve všech délkách, materiálech a střizích. Od seriózní pouzdrové až po rozevlátou ke kotníkům.

Kolekce tradičně obsahuje mikiny a tepláky vhodné po celou letní sezónu. Kromě klasických dlouhých délek, najdeme v kolekci i zkrácenou délku nad kotníky a pro pány oblíbené bermudy, ideální pro volný čas i sport.

Barevně je kolekce Timeout laděna do námořnických tónů modré s akcentem červené a žluté. Dámskou kolekci, kromě zastoupení bílé, rozjasňují i zelené, tyrkysové a pastelové odstíny.

Z kolekce Timeout snadno zkombinujete outfit pro každou příležitost. Od sportovních aktivit, přes víkendovou procházku po pláži až po semi-formální pracovní outfit.

Převážně přírodní materiály jsou v létě velmi pohodlné a snadno se udržují.

V letní kolekci SS21 značky Timeout rozhodně nesáhnete vedle!

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace