1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / Lee Cooper jaro/léto 2021: #WEARLONDON

Lee Cooper jaro/léto 2021: #WEARLONDON

„I come back to you again and again, big blue sea“ – tento úryvek z písně dokonale vystihuje i naši novou kolekci, protože jakmile s končící zimou odložíme teplé bundy, vrátíme se k DENIMOVĚ MODRÝM outfitům.

A když už mluvíme o DENIMOVĚ MODRÉ, červená značka autentického denimu Lee Cooper je kultovním symbolem pro každého milovníka džínů.

Nová kolekce s sebou přináší ikonické kousky z východního Londýna, kde se návrháři značky Lee Cooper inspirují místní denimovou módou a rozehrávají kombinace nových tvarů, střihů a detailů, které vás překvapí.

S každou kolekcí se navíc oděvy značky Lee Cooper stávají v šatníku stále potřebnější – od denimových bund přes vaše nové nejoblíbenější džíny až po kostkované košile, které skvěle doplňují punkrockové outfity.

Postavte se za to, čemu věříte, a vyjádřete se prostřednictvím oděvů značky Lee Cooper, které hrdě nosí logo Lee Cooper, jedné z nejstylovějších britských značek: #WEARLONDON

Tento rok opět stavíme na první místo denim. Celá kolekce i jednotlivé outfity vycházejí právě z této látky, která se stává nadčasovou klasikou. Značka Lee Cooper nabízí perfektní outfity pro novou sezonu, od denimových kalhot různých střihů – vždy na ženách dokonale padnoucí – až po košile, sukně a bundy.

Pro milovníky autentického denimu nabízí značka Lee Cooper celé outfity – bundy, košile, džíny v padnoucích střizích, a dokonce i tašky přes rameno a batohy.

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace