1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "DOMA – POHODLNĚ A STYLOVĚ"

Lifestyle blog: "DOMA – POHODLNĚ A STYLOVĚ"

Jaro bývá ve znamení obnovy šatníku a hledání nových kousků na první hezké a teplé dny. Ale náš šatník se za poslední rok docela proměnil. Možná jste sami zjistili, že jste za celou zimu ani nevynosili všechny kabáty a bundy, že jste ve skříni objevili kousky, na které jste už dávno zapomněli, protože vůbec nebyla příležitost je obléknout. Místo toho máme všichni nové tepláky, několik basic triček a mikin, protože v tom je doma prostě nejlépe.

Na eshopech nehledáme nové šaty, ale něco pohodlného na doma. I značky se tomu rychle přizpůsobily a zásobují nás novými barvami i střihy a dalšími a dalšími stylovými kousky „na doma“. Protože doma dnes děláme prakticky všechno, včetně toho, že to je pro mnoho z nás i kancelář nebo škola. Online hovory a výuka se staly naprosto běžnou součástí našich životů. A když mluvíte přes videohovor se svým šéfem nebo učitelem, chce to něco, co nevypadá na první pohled jako pyžamo, ale je to stejně pohodlné a vy se pak v tom samém oblečení můžete přesunout ke sledování seriálů nebo do křesla k nové knížce.

A kde sehnat to nejlepší oblečení na doma? Co takhle JARNÍ NOVINKY Z INTIMISSIMI! Jejich největší předností jsou perfektní střihy a ty nejlepší materiály. V domácích kompletech této značky vyrobených z té nejlepší bavlny, kašmíru nebo hedvábí se nemusíte stydět zasednout před kameru při online konferenci se spolupracovníky nebo otevřít poslíčkovi s balíčkem. Navíc se budete cítit žensky a oceníte to dokonalé pohodlí.

Do konce března ještě stihnete využít akci 3 +1 zdarma na vybrané zboží nebo druhý hedvábný top s 50% slevou. Jejich nová jarní kolekce je plná nádherných pastelových barev, jemných proužků a nechybí ani květy. Ve fotogalerii jsme pro vás připravily malý výběr z toho nejlepšího. Celou nabídku najdete zatím na www.intimissimi.com/cz a nezapomeňte, že jarní kolekce všech vašich oblíbených značek ze Zlatého Jablka, můžete NAKUPOVAT ONLINE.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace