1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "DNY MARIANNE JSOU TADY"

Lifestyle blog: "DNY MARIANNE JSOU TADY"

Letošní zima se zdá být nekonečná, nejdelší co kdy byla. A asi každý z nás vyhlíží jaro a těší se na všechny ty barvy, které k jaru patří. A patří k němu i nákupy! Všichni jsme měli dost času vyklidit a protřídit šatník, takže místa na nové jarní kousky je dost, že. Je nejvyšší čas na nové tenisky, šaty s objemnými rukávy, aspoň jeden kousek s květinovým vzorem, ultra široké rifle a taky objevit netradiční kosmetické produkty a vyzkoušet nový parfém. 

A nevadí, že nemůžeme vyrazit s kamarádkou a užít si víkend plný nákupů, kafe, dortíků a smíchu při každoročních Dnech Marianne. Loni byly zrušené a letos budou trochu jiné. Vzhledem k aktuální epidemické situaci proběhnou jarní Dny Marianne ve dvou termínech – ten první bude ve znamení ONLINE NÁKUPŮ a bude už 16. - 18. dubna! Nakupovat budete pěkně z tepla domova, ze svého oblíbeného křesla a slevové kupóny bude možné uplatnit u zapojených e-shopů, ale také ve vybraných kamenných prodejnách, pro které platí vládní výjimka.

V jakých obchodech (prostřednictvím jejich e-shopů) tedy můžete nakupovat už tento víkend?

  • Manufaktura - sleva 20 % + dárek k nákupu nad 1000 Kč – krém na ruce podle vlastního výběru.
  • Calzedonia & Intimissimi - sleva 25 % na vše. Slevu nelze kombinovat s dalšími slevovými nabídkami.
  • Apart - sleva 25 % na vybrané modely šperků a hodinek a sleva 15 % na šperky Apart www.apart.cz
  • Dermacol - sleva 20 % na kompletní sortiment + dárek k nákupu nad 499 Kč – balíček Aroma
  • Ritual Candy Planet - sleva neplatí na již zlevněné zboží
  • Douglas - využijte atraktivní slevu 25 % na všechny vůně (50 ml a více) a 20 % na ostatní sortiment. K nákupu nad 1000 Kč si navíc odnesete dárek v podobě řasenky značky DOUGLAS COLLECTION. Slevy se nevztahují na již zlevněný sortiment a značky Armani Privé, Byredo, Les Exclusifs de Chanel a Kiehl´s. Slevy nelze kombinovat. Akce platí do vyčerpání zásob dárků.
  • H&M - sleva 20 % na celý nákup pro členy věrnostního programu H&M Hello Member. Nelze kombinovat s výhodnými nabídkami, slevami a speciálními kolekcemi.
  • SPACE - sleva 20% na vybrané produkty Xiaomi. Slevy nelze sčítat ani jinak kombinovat. Slevu lze uplatnit na nezlevněné zboží do vyprodání zásob ve všech prodejnách Space.
  • Tescoma - sleva 20 % na nezlevněné zboží při nákupu nad 500 Kč. Neplatí na dárkové poukazy a ochranné pomůcky, slevy nelze sčítat.
  • Yves Rocher - sleva 30% na celý sortiment. Sleva 300 Kč k nákupu nad 899 Kč. Nevztahuje se na outlet a sady.
  • Yves Saint Laurent v Douglas - k nákupu produktů Yves Saint Laurent v minimální hodnotě 1990 Kč dostanete jako dárek kosmetickou taštičku, miniaturu pánské vůně L'Homme (10 ml) a miniaturu vůně Mon Paris (7,5 ml)

Druhý termín bude 14. – 16. května 2021 a to už si snad všichni užijeme nákupy ve všech zapojených kamenných prodejnách.

Tak jaro, už pojď!

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář
  • radkavra

    Tento víkend probíhá ještě i mnoho dalších slev v desítkách dalších obchodů. Přehled je případně na https://slevovykupon.net/c/vikendove-slevy/




načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace