1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "OTEVŘENO!"

Lifestyle blog: "OTEVŘENO!"

Vypadá to, že jaro čekalo, až se otevřou obchody. Teplé počasí je konečně tady a vy tak můžete vyrazit ven v nových šatech a na začátku týdne to vypadá i na sandály nebo pantofle. Protože všechny prodejny Zlatého jablka jsou otevřeny bez výjimek! Čekají na vás nové jarní a letní kolekce, ale i velké slevy, takže neváhejte a udělejte si radost.

A jaké barvy budou vládnout jaro a létu? Trendy udávají především módní mola, ale nápovědou je i „barva roku“, kterou vyhlašuje společnost Pantone – pro rok 2021 udělala výjimku a vyhlásila barvy rovnou dvě – jasně žlutou a světle šedou. Žlutá nese jasný vzkaz – symbolizuje naději a optimismus, šedá pak pohodlí. Navzájem se perfektně doplňují a tuto kombinaci můžete spatřit i v kolekcích módních řetězců. Třeba v prodejně Steilmann, kolekce comma je plná jasně žlutých sáček, topů a lehoučkých šatů. Také nás baví jednoduchá bílá trika s potiskem, která budou vypadat skvěle třeba právě se žlutým sakem.

Královnou sezóny je ale klasická červená. Tu najdete v kolekcích byWendy, Guess, ale i v pánském Gas. Pánům se jistě bude líbit i pohodlná limitovaná kolekce Nasa z Celio. Jaro a léto zkrátka potřebuje zářit. Pokud vám ale zářivé a jasné barvy nesedí, nevadí. Módní mola totiž ovládly i jemné a tlumené barvy – pudrové odstíny jsou jednoznačně must have! A hlavně je kombinujte navzájem – od starorůžové, přes krémové, smetanové až po ty tmavší hnědé tóny. Působí žensky, elegantně a luxusně. Hlavně na saténových a hedvábných kouscích. Jsou ideální, pokud preferujete minimalistický look.

Krásná a mladistvá je i „baby blue“. V H&M ji najdete na basic kolekci a skvěle se doplňuje se světlým denimem. H&M ovládly, ale i květinové printy a jasně zelená barva.

Pokud už jste se také nemohli dočkat, až konečně uložíte do botníku zimní kožené boty, pak nevynechejte Office shoes, kde to také hraje barvami. Doporučujeme pohodlné Birkenstock pantofle nebo nové Vansky, které jsou ve slevě. V INNshoes zase najdete dokonalé kožené pantofle v mnoha barvách (nechybí žlutá a pudrová), ale i černobílé tenisky, které jsou klasikou a hodí vždy a ke všemu.

Tak co, jaké budou vaše první úlovky?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace