1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / PRIMA NÁKUPY VE ZLATÉM JABLKU 14. - 20. 6.

PRIMA NÁKUPY VE ZLATÉM JABLKU 14. - 20. 6.

Oblíbené Prima NÁKUPY jsou tu a přinášejí slevy až 50 %

Těšte se na celou řadu slev a speciálních nabídek do desítek kamenných i online obchodů.

Ve dnech 14. – 20. června budou mít návštěvníci Zlatého jablka možnost nakupovat opět výhodně. V rámci akce Prima nákupy mohou využít řadu slev a speciálních nabídek ve dvou desítkách prodejen obchodního a zábavního centra.  V sobotu 19. června sem navíc zavítají i hvězdy televize Prima – Iva Kubelková, Eva Perkausová a Denisa Nesvačilová ze seriálu Slunečná. Připraveno je však mnohem víc v rámci speciální Lounge Prima nákupů.

 
   

Další příležitostí pořídit nejen módu, ale i ostatní zboží až s 50% slevami budou mít zákazníci zlínského Zlatého jablka již tento týden. Využít je budou moci díky kuponům, které najdou v deníku Blesk, v aplikaci Prima NÁKUPY v HbbTV, na webu www.primanakupy.cz nebo přímo v LOUNGE Prima NÁKUPY. 

Ve Zlatém jablku PRIMA LOUNGE mohou navštívit v sobotu 19. června v průběhu celého dne a vyzvednout si zde dárky k nákupu či si vytočit odměnu v kole štěstí, využít fotokoutek nebo si zpříjemnit nakupování drobným občerstvením. V čase od 14. do 17. hodin je navíc připravena i autogramiáda oblíbených tváří televize Prima. Setkat se tak zde mohou s herečkou Denisou Nesvačilovou z oblíbeného seriálu Slunečná a moderátorkami Ivou Kubelkovou a Evou Perkausovou.

Termín akce: 14. - 20. června 2021

Více informací: https://primanakupy.iprima.cz/oc-zlate-jablko

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace