1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Hýčkejte se"

Lifestyle blog: "Hýčkejte se"

Zářící, mladistvá a zdravá pleť. Kdo by ji nechtěl. Někdo má štěstí a někoho to stojí mnoho úsilí. A mnoho kosmetických přípravků. Pokud jich máte plnou poličku v koupelně a zkoušíte jednu novinku za druhou, možná byste se měla zastavit a zamyslet se, co je pro vaši pleť nejlepší. Určitě to nemusí být zrovna to, co funguje vaší kamarádce. Každá máme pleť jinou a každá z nás se musí naučit ji naslouchat a vypozorovat, co je pro ni nejlepší. Někdy to i chvíli trvá, ale výsledek stojí za to.

Objevte i vy luxusní kosmetiku Kiehl´s s aktivními přírodními látkami, kterou najdete exkluzivně v Parfumerii Douglas v přízemí Zlatého jablka. Vyzkoušejte, a sami se přesvědčíte o jejích účincích. To je jedno z pravidel této americké kosmetické ikony. Každý jejich produkt si můžete první vyzkoušet, a pak se teprve rozhodnete, zda si jej pořídíte či nikoliv. Jejich přístup je velmi osobní, jako první krok vám tady udělají test vaší pleti a na základě toho vám vyberou ty nejvhodnější produkty. Ty si odnesete domů v podobě malých vzorků, které vám ovšem vydrží dost dlouho na to, abyste poznala, zda vaší pleti daný krém, sérum nebo třeba čistící gel vyhovuje. A teprve pak si přijdete koupit to, pro co se rozhodnete.

Co rozhodně stojí za vyzkoušení jsou jejich SÉRA! Ty mají až magickou moc a opravdu fungují. Vlastně se nebudete moct rozhodnout, které si vybrat. Není asi překvapením, že jedním z nejprodávanějších produktů je právě noční sérum Midnight Recovery Concentrate, noční regenerační olej pro svěží vzhled pleti po probuzení. Z vlastní zkušenosti říkáme, že to je hotový poklad a s tou levandulovou vůní bude chtít usínat už každý večer.

Dalším našim tipem je Butter Mask for lips, tedy z noční kúra na suché rty, která je obohacena o kokosový olej a máslem divokého manga, vyhladí a zjemní vaše rty během spánku. Masku můžete používat i jako klasický balzám na rty. Rozhodně pak vyzkoušejte i lesk na rty Love Oil for lips.

Naprostou klasikou je pak hydratační krém Ultra Facial Cream, který je speciálně vyvinutý pro všechny typy pleti. A co je jeho klíčovou složkou? LEDOVCOVÝ GLYKOPROTEIN - protein získávaný z mořských ledovců, který se vyznačuje schopností prospívat v extrémních klimatických podmínkách. Hluboce hydratuje, chrání a pomáhá předcházet ztrátám vody z pokožky.

Určitě i vy si tady najdete své oblíbence, kteří si získají své stálé místo v koupelně.

P.S. Vyzkoušeno na vlastní kůži.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace