1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: Letní čtení s Luxorem

Lifestyle blog: Letní čtení s Luxorem

Léto, dovolená a dobrá knížka. To je kombinace, která se nikdy neomrzí. Dáváte přednost klasickým příběhům, životopisům, oddechovému čtení nebo máte raději něco napínavého? V knihkupectví Luxor ve Zlatém jablku si vybere každý. Tady je pár tipů, které by neměly ujít vaší pozornosti.

Mezi NOVINKAMI nepřehlédněte knihu 151 dní po evropských stezkách autorky, ale hlavně cestovatelky Lucie Kutrové. Nechejte se inspirovat nádherným cestopisem po evropských trailech a také putováním životem holky, které hory, láska a bucket list změnily život. 

Z ČESKÝCH AUTORŮ jsou momentálně nepřehlédnutelné dvě autorky – Alena Mornštajnová a Karin Lednická. Ta první vydala svou zatím poslední knihu Listopád, která slibuje opět dramatický příběh jedné obyčejné rodiny. Karin Lednická si získala obrovskou pozornost svou trilogií Šikmý kostel. Zatím vyšly dva díly a tato románová kronika ztraceného města v Karviné si ocenění „Kniha roku“ opravdu zaslouží.

Až budete ležet v houpací síti nebo na dece na chalupě, bude to chtít něco nenáročného. Zítra je taky den je kniha režiséra a spisovatele Rudolfa Havlíka a slibuje hodně smíchu. Pokud hledáte romantiku určitě vás nezklame novinka od Jojo Moyesové Poslední dopis od milence.

Další knihou, o které se mluví, je bestseller, podle kterého Netflix chystá film s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem v hlavních rolích, a který se momentálně natáčí v Praze. Court Gentry je bývalý agent CIA a má pověst nejlepšího nájemného vraha na světě. Pohybuje se jako stín a přezdívá se mu Šedý muž. A my se těšíme na film i na knihu!

Novinkou a BESTSELLEREM zároveň je kniha slavného vědce Davida Attenborougha Život na naší planetě: Mé svědectví a vize pro budoucnost. Ve své dosud nejosobnější a nejotevřenější zpovědi se ohlíží za svým životem a historií vývoje života na Zemi.

Stále také probíhá AKCE 1 + 1 NA LETNÍ ČTENÍ. Ta platí pouze na vybrané tituly označené „Letní čtení 1 + 1“ a jen do vyprodání, stále je ale z čeho vybírat. Najdete tady desítky bestsellerů, které vycházejí v měkké vazbě, která je ideální na pláž a také se vám vejde více knížek do kufru nebo do batohu. 

Tak hezké čtení!

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace