1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "NEZBYTNÉ MALIČKOSTI"

Lifestyle blog: "NEZBYTNÉ MALIČKOSTI"

Šperky už dávno nejsou doplňkem, který ukrýváme ve šperkovnici a nosíme jej pouze při zvláštních příležitostech. Stejně jako hodinky, jsou každodenní součástí našeho outfitu. Dokáží být nenápadné, ale také vám umožní experimentovat a pohrát si s výsledným lookem. Mnohdy jsou tak pověstnou „třešničkou na dortu“.

A kdo říká, že šperk musíte od někoho dostat? Kupte si ho jako dárek sama pro sebe a udělejte si jen tak radost nebo se odměňte za povedený pracovní projekt či úspěšnou zkoušku ve škole. My jsme se byly podívat po nových kouscích v prodejně ARX, kterou najdete v prvním patře Zlatého jablka a máme pro vás pár tipů jak si zkrášlit tohle nádherné babí léto. A pozor! Tohle je jen ochutnávka, ty nejlepší podzimní novinky teprve přijdou! Tak si to pohlídejte.

Šperky, hodinky a sluneční brýle jsou maličkosti, které ale dokáží velké věci. Zkrátka na detailech záleží, i jednoduchý look najednou vypadá mnohem líp. Hodinky stejně jako šperky podléhají módním trendům. Trendy je teď rozhodně odstín rose gold a vrstvení! Ano, nejen oblečení, ale i šperky můžete vrstvit. To znamená dva nebo tři řetízky v různých délkách nebo hodinky a náramky na jedné ruce. My jsme třeba minimalistické zlaté hodinky Tommy Hilfiger doplnily výrazným zlatým náramkem s kamínky a nápadnými náušnicemi stejné značky. Ty koupíte i v setu s krásným řetízkem se zajímavým zapínáním. Bára si zase nasadila růžové brýle Ray Ban a k nim hodinky Storm s růžovým ciferníkem a nechyběl ani náramek s růžovými kamínky.

Moc se nám líbily i hodinky Tommy Hilfiger s květinovým ciferníkem a jemný řetízek v barvě rose gold, také od značky Tommy Hilfiger. A i když je sezóna slunečních brýlí téměř u konce, my jsme jich ještě pár vyzkoušely.

V ARX najdete nejen tyto krásné šperky, ale i pánské hodinky takových značek jako Fossil, Bering nebo doplňky Police.

Jak jste na tom se šperky vy? Máte své oblíbené, které ani nesundáváte nebo naopak střídáte náušnice nebo náramky podle nálady a podle oblečení?

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace