1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: ŠÍPEK, VAŠE PODZIMNÍ LÁSKA

Lifestyle blog: ŠÍPEK, VAŠE PODZIMNÍ LÁSKA

Už je to pár týdnů, co Manufaktura představila svou další LIMITOVANOU PODZIMNÍ EDICI. A i tentokrát se nechali inspirovat přírodou a její bohatostí. Novinka patří plodině tak typické pro český podzim. Nádherně červený a plný vitamínu C, ŠÍPEK! Možná jej v těchto dnech také sbíráte a sušíte, abyste měli zásoby na dlouhou zimu a mohli si dělat lahodný šípkový čaj. Ale šípek není dobrý jen na čaj nebo na marmeládu. Své využití najde i v kosmetice.

A Manufaktura v kosmetických recepturách využila zejména jeho vysoce hydratační, regenerační a vyhlazující účinky. Právě šípkový olej pokožku brání před působením volných radikálů, zpomaluje stárnutí, urychluje hojení jizev, snižuje viditelnost pigmentových skvrn a napomáhá proti akné a dalším pleťovým nedokonalostem.  Šípky se pyšní vysokým obsahem pečujících látek a jsou cennou zásobárnou vitamínů a antioxidantů, díky kterým mají zázračné účinky na pleť i pokožku.

Bonusem je, ostatně jako vždy, krásné designové balení s originálními kresbami. Kosmetika tak bude ozdobou vaší koupelny. A pokud vyberete celý kosmetický balíček, máte i perfektní dárek.

A jaké produkty v této podzimní edici najdete? Jak jsme již psaly, výtažky šípku mají především pečující a regenerační účinky. Jsou tedy ideální na chladnější období roku, kdy naše pokožka potřebuje chránit před chladem a je také náchylná na vysušení a popraskání. Pozornost si zaslouží hlavně naše rty a ruce, které jsou chladu, větru a mrazu vystaveny nejvíce. Určitě proto oceníte Výživný krém na ruce a Regenerační balzám na rty, to je ideální dvojka do kabelky. Koupelnu pak vybavte Zjemňujícím sprchovým gelem a Ochranným pleťovým balzámem. Tu pravou podzimní atmosféru vám pak doma navodí svíčka s vůní šípku a až budete dlouhé večery trávit pod dekou a čtením knižních novinek, uvařte si k tomu horký nápoj z Poctivého sirupu nebo si s ním oslaďte čaj.

Věřte nám, že bude stačit jedno přivonění a zamilujete se! Je to prostě podzimní láska a my věříme, že nám vydrží až do zimy nebo minimálně do další limitované edice. Dopřejte si také pořádnou dávku hydratace, péče a ochrany v chladných dnech a nechejte se hýčkat. Podzimu zdar!

Petra & Bára

 

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace