1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / FERATT fashion / Lifestyle blog: "PÁNSKÝ STYLOVÝ PRŮVODCE"

Lifestyle blog: "PÁNSKÝ STYLOVÝ PRŮVODCE"

Podzim je ideální doba pro nákup nadčasových kousků do šatníku. I toho pánského. Kvalitní bunda, kabát, ale i svetr a kalhoty patří mezi kousky, které pánové budete nosit vždy, a i proto je vhodné do nich investovat a věnovat jejich výběru nějaký čas. Pokud si totiž dáte záležet na kvalitním materiálu, neutrálních barvách a jednoduchém střihu, máte zase na pár let s nákupy klid. Navíc si tak jednoduše připravíte perfektní základ šatníku, který stačí jen oživit podle příležitosti a ročního období. Pojďte se na to s námi podívat! Fotily jsme v prodejně Feratt a ne, nemají tady jen obleky pro společenské příležitosti, tady se stylově oblečete i pro volný čas nebo pracovní schůzku.

Přirozenost, elegance a styl. Tímto byste se měli řídit při výběru oblečení, a to také najdete v každém kousku oblečení Feratt. Je fajn nechat se řídit svým vkusem, ale nechejte si i poradit. Asistentky tady jsou nejen milé a připraví vám i kávu, ale hlavně jsou to profesionálky, které ví, jak dlouhé mají být kalhoty, jakou košili zvolit pod sako, nebo který vzor kravaty bude ten nejlepší. Zkrátka tady budete v těch nejlepších rukou.

Nafotily jsme pro vás tři různé outfity – oblek, který využijete pro pracovní nebo společenské příležitosti a dva outfity pro volný čas.

Asi nemusíme zdůrazňovat, že oblek by vám měl perfektně padnout a měl by mít tu správnou délku kalhot, saka i rukávů. Barva a střih záleží na příležitosti pro kterou jej potřebujete. Pokud hledáte takový, který vynosíte nejen na společenské události, ale i na občasnou pracovní schůzku, volte třeba tmavě modrou barvu a rovnou si k němu kupte i košili a kravatu.

Faratt nabízí kromě obleků i oblečení pro každodenní nošení. Pokud vyrazíte třeba na rande nebo večeři s manželkou, nemusíte nutně jít v riflích a mikině. Košile a svetry vám opravdu sluší a my je na vás vidíme moc rády

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace