1.jpg, 1,0MB

Zlaté jablko / O centru / Lifestyle blog: "Stylově s by Wendy"

Lifestyle blog: "Stylově s by Wendy"

Krásný slunečný podzim je minulostí a my se musíme připravit na klesající teploty a první sníh. Jak stylově čelit těmto mrazivým dnům? Jde to i v zimě a nemusíte nutně vypadat jako sněhulák. Chce to jen vybrat ty správné doplňky! V by Wendy pro vás mají velký výběr elegantních čepic, šál, zimních klobouků, ale i kabelek. Vše vhodné do práce, do města nebo až budete popíjet svařák na chatě v horách. Pojďte se na to s námi podívat. Vybraly jsme opravdu jen zlomek podzimních a zimních novinek a zaměřily jsme se nejen na doplňky, ale také vesty, cardigany a zimní bundy.

Doplňky v hlavní roli

Nebojte se vsadit všechno na doplňky. Pokud máte svůj oblíbený kabát, který nosíte už několik sezón a nechce se jej vzdát, stačí ho vždy oživit novou čepicí nebo šálou. Čepici zvolte tu s jemným vzorem, aby kabát doplnila nebo naopak vyberte hodně výraznou, ať už barvou nebo velkou bambulí. Takové čepice jsou skvělé na zimní procházky v přírodě nebo zimní dovolenou v horách. Nezapomeňte si udělat radost i novou kabelkou. Co třeba tu barevnou, která skvěle doplní jednoduchý a barevně střídmý outfit, který má Petra? Béžová je stále jednou z nejvíce trendy barev, takže jemný a teplý svetr v krémové barvě, černé rifle, vysoké černé boty a béžový prošívaný kabát budou skvělou volbou pro letošní zimu. Pro oživení jsme zvolily právě výraznou kabelku a teplý bucket klobouk, který tady najdete v několika barvách, a který by vám rozhodně neměl chybět!

Prošívání

Prošívané bundy, kabáty a vesty jsou absolutním a nepřehlédnutelným trendem letošní zimy. Alespoň jeden prošívaný kousek byste si měly letos pořídit. Nás baví jak v krátké délce u bund, tak v dlouhé u kabátů, ale také vesty vypadají skvěle. Takže hurá do toho! Tento trend tady s námi ještě nějakou dobu bude a možná si ho některá z vás pamatuje už od svých maminek nebo dokonce babiček.

Výrazná barva

Mnoho z nás zimní období přepíná do „all black“ nálady. Je to zkrátka pohodlné. Ale zkuste občas svůj černý outfit oživit nějakou hodně výraznou barvou a uvidíte, jak to bude fungovat. Co třeba jasně zelená? S černou vypadá opravdu skvěle, stačí zelená mikina a kabelka ve stejné barvě.

Vesty

Vesty jsou takovým začarovaným módním kouskem, který vás může i potrápit. Nad celkovým outfitem to chce trochu více přemýšlet, aby to nebylo už „příliš“. Ale nás baví se v módě pohybovat na hraně. A vrstvení je jedním z důvodů proč milovat podzim. A máme pro vás dvě možnosti, buď se držte jednoduchosti jako Bára a vestu použijte ve výrazné barvě na jednoduchý základ nebo se odvažte jako Petra a vestu doplňte výrazným cardiganem s třásněmi a tričkem s nápisem, ale vše už držte v jedné barvě.

Určitě se zajděte do prodejny by Wendy ve Zlatém jablku podívat, protože tady najdete vždy skvělé kousky pro váš šatník.

Petra & Bára

Komentáře

Přidat komentář



načítám ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace